Op basis van een korte maar goede inventarisatie van onze behoefte ontvingen wij direct twee mooie kantoor opties waarvan er eentje het gelijk is geworden. De betrokkenheid is erg goed en de...Op basis van een korte maar goede inventarisatie van onze behoefte ontvingen wij direct twee mooie kantoor opties waarvan er eentje het gelijk is geworden. De betrokkenheid is erg goed en de opvolging professioneel.
JINC
Fijn dat er slechts 1 telefoontje voor nodig was om voor ons de juiste kantoorruimte te vinden.
De Klerk B.V.
Er werd zeer snel gereageerd en er werd uitstekend meegedacht. De wensen van ons bedrijf werd goed ingeschat. Uiteindelijk een mooi kantoorpand gevonden wat past bij onze organisatie.
Jeannine Driessen
De crew van Flexas is open en makkelijk benaderbaar en ze gaan direct pro-actief voor je aan de slag. Fijne ervaring!
Dirmik
Heel goed uitstekend
tribuo BV
Flexas heeft ons goede en zoveel mogelijk -op maat- adviezen gegeven waardoor wij nu een prima kantoorruimte hebben gevonden!
Ventilex
Prima, duidelijk in voorlichting.
Berenice Mes
Mohamed
Goede begeleiding bij het vinden van een nieuw kantoor.