Vriendelijke medewerkers die ondersteunend en oplossingsgerecht werken.
Safi
Mijn ervaring met Milou Michael van Flexas is zeer positief. Milou Michael luistert goed naar je wensen en zorgt voor een snelle terugkoppeling. Hartelijk dank Milou Michael!!!!
Greyz Network BV
Positief. We hebben gehuurd m.i.v. 1 mrt. 2018. Op twee plekken wezen kijken via een afspraak door Flexas. Bij beide bezichtigingen hebben wij niet de naam doorgekregen waarnaar we moesten...Positief. We hebben gehuurd m.i.v. 1 mrt. 2018. Op twee plekken wezen kijken via een afspraak door Flexas. Bij beide bezichtigingen hebben wij niet de naam doorgekregen waarnaar we moesten vragen. Ook de receptionisten waren niet van onze komst op de hoogte. Puntje van aandacht.
Tropical Caribbean Products-
Mijn ervaring met Flexas was zeer positief en aangenaam
Contrappunto
Super!!
H2Compute
Positief
Jeroen Nas / VEMT
Heel erg goed. Zowel de aanbiedingen als de wijze waarop deze gepresenteerd worden zijn erg fijn. Wouter heeft ons zeer pro-actief geholpen, geadviseerd, achter de broek aan gezeten, met ons...Heel erg goed. Zowel de aanbiedingen als de wijze waarop deze gepresenteerd worden zijn erg fijn. Wouter heeft ons zeer pro-actief geholpen, geadviseerd, achter de broek aan gezeten, met ons geevalueerd en de aanbieders bij de les gehouden. Had niet beter gekund.
J. Dijkstra
Snel begrip van de wensen en daardoor ook snel tot een shortlist gekomen voor bezichtigingen. Prettig contact ook, zowel via e-mail als telefonisch.