Zeer goede ervaring met Flexas. Ze nemen de tijd voor je en kijken goed mee in de beschikbaarheid voor het budget wat je hebt.
Hanneke de Vreugd-Kromhout names Fintage House B.V.
Goede en snelle service. Een aanvraag wordt meteen in behandeling genomen. Zodra er een voorstel is uitgestuurd wordt deze dezelfde dag nog telefonisch opgevolgd om te horen of het naar wens is.
Aline Staal
Snel, helder en duidelijk
Martijn de Graaf / swapfiets
Ik heb voor de eerste keer in mijn leven een bedrijfsruimte gezocht voor mijn werkgever. Met de hulp van flexas heb ik snel een ruimte gevonden die bij onze wensen past
Ron Bakker / Fullfact Software B.V.
Luisteren goed naar wat je zoekt. Doen passende oplossingen. Geven snel via email contactinformatie door. Zijn goed bereikbaar en hebben ook tijd voor. Ronduit prima!
Saskia
Netjes, snel gebeld. minder netjes is dat de concollega niet helemaal correct neergezet werd
Stichting mirro
Prima service, vriendelijke geholpen.
EazeGames BV
Bij de zoektocht naar een eerste kantoorruimte voor mijn onderneming ben ik erg goed geholpen door Flexas.nl. Flexas begrijpt wat je zoekt en komt vervolgens met verscheidene voorstellen....Bij de zoektocht naar een eerste kantoorruimte voor mijn onderneming ben ik erg goed geholpen door Flexas.nl. Flexas begrijpt wat je zoekt en komt vervolgens met verscheidene voorstellen. Hierdoor zit er bijna altijd wel een goede ruimte tussen. Tevens regelen zij de afspraak voor jou dus hoef je amper iets te doen.
Al met al erg fijn geholpen en uitstekende customer service.