Interessante beoordeling, kwam overeen met eerdere testen/scans. Was uitgebreid en duidelijk leesbaar.
vriendelijk, duidelijk
vriendelijk, duidelijk
De correctheid en toepasbaarheid op mij als persoon.
Bied rond 12.00 een broodje aan, of geef expliciet aan dat dit niet tot de mogelijkheden behoort.
goede uitleg, prima ruimte om toets/assessment te maken zonder stoorzenders, fijn evaluatiegesprek met duidelijke uitleg van de verschillende competenties.
aangeven of er voorbereiding nodig is voor het assessment
Mooie locatie en een rustige plek om de toetsen in te vullen. Het model wat gebruikt werd kan veel toegevoegde waarde hebben voor verscheidene bedrijven.
de toetsen laten op het gebied van validiteit en betrouwbaarheid nog wat te wensen over.
Naar aanleiding van deze beoordeling hebben wij contact met de heer van Holten opgenomen. Daarover was hij positief verrast, omdat er, zoals hij zei 'bij andere bedrijven nooit een reactie komt op...
Ik vond vooral het gesprek na het maken van de tests erg prettig. Zo kreeg ik het gevoel dat ik de testuitslagen op sommige punten kon nuanceren.
Er werd goed uitgelegd waar alles voor stond. Ze namen heel erg de tijd om alles goed uit te leggen.
Goede instructie voor het maken van de assessment. De resultaten werden vertrouwelijk besproken en gaven een herkenbaar beeld. Positief verrast door feedback / advies na korte kennismaking tijdens...
Geen.
- duidelijkheid