Informatieverstrekking
Communicatie en afstemming
Integriteit
Aanpak

Seminar afgelopen dinsdag 20-1-2015

Het was helder, georganiseerd, en een prettig kleine groep.
Het was helder, georganiseerd, en een prettig kleine groep.
Goed was even uitleg harde kant zachte kant en hoe belangrijk het is elkaar te respecteren en te vertrouwen in een dergelijke samenwerking. Locatie was prima. spelelement was ook aardig. Doch mijn belangrijkste doel was mij vol te zuigen met informatie en ervaringen.

Ik vond de opzet goed mbt spelers uit het veld, hun ervaringen, de twijfels, (on)mogelijkheden, ervaringen en de interactie. Echter wat ik miste was een grotere interactie van ervaringen van de... Ik vond de opzet goed mbt spelers uit het veld, hun ervaringen, de twijfels, (on)mogelijkheden, ervaringen en de interactie. Echter wat ik miste was een grotere interactie van ervaringen van de aanwezigen, omdat ik het idee had dat er best veel ervaringen waren die (door tijd) niet aan bod zijn gekomen. Iedereen lichtte een klein stukje van het hemd op, maar misscien had men met het voorbeeld Heimans-Woonzorg als kapstok en vragen en opmerkingen meer informatie en ervaringen uit de toehoorders kunnen halen. Ik ben dus wel tevreden maar had het idee dat er meer te halen viel uit de sessie. de randvoorwaarden die verteld waren zijn natuurlijk ook van belang als startpunt maar daarna is met name het veldwerk erg belangrijk. Als ik meeneem dat volgens de vertellers de ketensamenwerking totaal 4 jaar duurde, en ca 30% minder kosten met zich meebracht is voor mij met name het voortraject, de kennismaking, het bijsturen van de partijen, de ongelijkheid binnen partijen, het geld, de samenwerking, de overleggen etc een heel belangrijk stuk informatie die niet helemaal uit de verf kwam door tijd.

Kennispunt- Marco van Houttum

Bijeenkomst ketensamenwerking

goede presentaties. interessante dialoog met deelnemers. leuke doe opdracht, met een heldere boodschap.

Nvt

Niet bevooroordeeld / oplossing gericht / communicatief sterk

Omgeving kan / mag inspirerender

Jan-Paul van den Berg

Verander management specifiek maken aan de hand van voorbeeld die betrekking heeft op ketensamenwerking in de bouw. Nu blijft het wat mij betreft tot algemeenheden, terwijl de thematiek... Verander management specifiek maken aan de hand van voorbeeld die betrekking heeft op ketensamenwerking in de bouw. Nu blijft het wat mij betreft tot algemeenheden, terwijl de thematiek 'ketensamenwerking in de bouw' behoorlijk specifiek is.

Ik ben heel tevreden over de persoonlijke begeleiding van Titia Huisman.

De deskundige begeleiding van Titia hebben bijgedragen aan een groot stuk bewustwording en zijn voor mij eyeopeners gebleken.

Mogelijkheid bieden om afspraken in te plannen op locatie of ergens tussen Sneek en kantoor opdrachtgever in.

Birgit Muijsenberg, The People Manager

Gastvrij, vriendelijk, professioneel

Gewoon goed!

Over het algemeen gewoon goede indruk van Flow People.

Bij 1 traject heb ik tussentijdse terugkoppeling gemist als werkgever. Alleen van medewerker (outplacement traject) naderhand info gekregen.

Alfa accountants en adviseurs

Positief

Leuke en interactieve bijeenkomst

nvt

Jolanda Nijland, Rabobank Noord Twente

Positieve ervaring. Via collega's had ik dit al teruggekregen en nu mocht ik het zelf ervaren.

Als sterk punt wil ik het gesprek met Klara benoemen. Ik vind dat zij op een positieve manier feedback geeft over wat zij ziet, aan de hand van de testen maar ook wat zij ziet/merkt in het gesprek.... Als sterk punt wil ik het gesprek met Klara benoemen. Ik vind dat zij op een positieve manier feedback geeft over wat zij ziet, aan de hand van de testen maar ook wat zij ziet/merkt in het gesprek.
fijne gesprekspartner!
Sterk punt vind ik ook de directe uitkomst van de testen.
prijs/kwaliteitverhouding heb ik niet ingevuld. De nota gaat via personeelszaken. :-)

Bij 1 test waren alle vragen afkomstig van 123. test lab. (test via Internet)
Bij 1 test waren alle vragen afkomstig van 123. test lab. (test via Internet)
Zelf had ik de test ook gemaakt, maar ik heb niet betaald voor de antwoorden. Had ik dit gedaan was de uitkomst nog beter geweest. Dit heb ik ook aangegeven aan Klara. Dan is de uitkomst niet reeƫl.

Sportbedrijf Deventer

Goed.