Informatieverstrekking
Relatiebeheer
Communicatie en afstemming
Integriteit
Aanpak

Mijn coach was Tineke Loonstra. Mijn algemene oordeel over haar is zeer goed. Met het bedrijf FlowPeople B.V. heb ik verder weinig te maken gehad. Al het contact was rechtstreeks via Tineke.

Korte lijnen.

Betere aansluiting op programma van Bankmensen Academie.

Antoinet Potijk, Rabobank Noordtwente

Mijn ervaring is zeer positief.

Je voelt je direct op je gemak, er wordt met aandacht en persoonlijke interesse naar je verhaal geluisterd.

Nee sorry

Erik Veurink

Was de eerste keer dat ik met FlowPeople in aanraking kwam. Prima eerste ervaring en ondanks dat het een assistent was ben ik de dag uiterst ontspannen doorgekomen.

Prima ontvangst en begeleiding. Ontspannen sfeer en deskundige uitstraling.

nvt

Mark Wuestman van Sportbedrijf Deventer

Positief

Duidelijkheid over hetgeen je te wachten staat.
Goed opgevangen; ontspannen sfeer, op gemak stellen, de dag doorlopen voordat ik daadwerkelijk begon met de testen.

J erry Bouwmeester - Dusseldorp

Goede uitleg, enthousiast en in staat om te improviseren op vragen die tijdems de cursus ontstaan.

Kundig en in staat om tijdens de cursus te schakelen.

Door het sterke punt ontstaat soms het gevoel dat je afdwaalt van de kern van het verhaal.

Zonnehuisgroep Noord

Prettige contacten. Afstemming altijd goed. Flexibel in maken van afspraken.

Goede klik coach-coachee. Coach weet vertrouwen te wekken.

Marcus Kuiper Enexis

De testen en de resultaten geven zeer veel inzicht.
De testen en de resultaten geven zeer veel inzicht.
De uitslag vd intelligentie test wijkt sterk af van de test die 5 jaar geleden is afgenomen bij Berenschot en kan ik me ook niet goed in vinden. Ik heb zeer veel gehad aan de gevoerde gesprekken(zeer waardevol)

Groothuisbouwgroep

Prettig in omgang en doortastend.

Doorvragen

Meer openheid in vroegtijdig stadium.

Hielke de Jong (Timberland VF)

(Bewerkt)

Ik heb de dag als interessant en leerzaam ervaren. Ik ben heel nieuwschierig naar wat het percentage is wat ook daadwerkelijk slaagt of succesvol is in zijn of haar functie (in het geval van een... Ik heb de dag als interessant en leerzaam ervaren. Ik ben heel nieuwschierig naar wat het percentage is wat ook daadwerkelijk slaagt of succesvol is in zijn of haar functie (in het geval van een positief advies uiteraard).

Gretha Sikkema, Rabobank Stad en Midden Groningen

Ik heb het hele traject als zeer goed ervaren. Complimenten.

Goede organisatie. Goed bereikbaar.

Geen.