Ik heb fijne, verhelderende gesprekken gehad.
Kennis van mijn vakgebied (hulpverlening), veel achtergrond kennis op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Mijn coach had de kwaliteit om me op m'n gemak te stellen.
Goede beschrijving over de kwaliteiten die voor jezelf van toepassing zijn. Goed te verwoording en om te buigen naar eigen vakgebied.
Proffesionele aanpak.
Duidelijke uitleg en instructies.
Nvt
Eerst de test maken, dan bespreken en daarna nog vragen kunnen stellen. Het even persoonlijk doorspreken beviel me wel.
Tot nu toe geen
Afstemming van de juiste coach bij de persoon.
Iets concretere informatievoorziening per bijeenkomst. Geeft meer duidelijkheid. Daarnaast had iets meer to-the-point-afwikkeling van mij wel gemogen.
Scherp inzicht
Mooie overzichten
Goed uitgelegd
Herkenbaar
De test is soms wat krom hoe je daar antwoord op moet geven als er NIET in de vraag staat.
Dat was mij opgevallen en daardoor heb ik sommige vragen wat anders geantwoord.
De coaches geven je het gevoel dat ze er totaal voor je zijn, ze hebben alle tijd voor je. Uit de assessments komen werkbare leerpunten.
intervise, juiste gastsprekers weten te vinden met daarbij de afwisseling binnen de lesdagen! Goede dagbegeleiding van mensen van Flow people zelf. Prima leslocaties en catering prima verzorgd.
blijf creatief en vernieuwend in het aanbieden van programma's; soms anders dan anders triggert mensen, maakt ze nieuwsgierig met als basis een stevige fundering
- persoonlijke intervisie
- afwisselend programma (lesdagen met 'iets actiefs')
- groepsintervisie was nuttig, maar voor mij het minst waardevol.
- extra opdrachten die tussendoor gepland werden waren lastig in te passen, zowel in werk als prive.
- certificering...
Erg prettige sfeer met de coach.
De caoch was erg prettig in de omgang.
Met betrekking tot Leonard, hij had alles goed georganiseerd. Je kon altijd bij hem terecht
nvt
ga zo door.