Het was een interessante ervaring.
Ik vond dat er goede begeleiding was. Klara heeft me erg geholpen en de dingen goed uitgelegd die naar voren kwamen.
De tijd die ze in je steken.
Prettig gesprek, persoonlijke aandacht, coach met goed inlevingsvermogen.
De persoonlijke aandacht vind ik een sterk punt. Het is meer dan alleen een test invullen.
Om het nog persoonlijker te maken (en minder commercieel) zou ik het gespreksverslag beginnen met de persoon om wie het gaat en niet met FlowPeople (wie zijn wij, wat doen wij, etc) zelf.
kwaliteit, duidelijke verslaglegging, uitkomsten geven wat mij betreft een goed beeld
Ik vind 45 intelligentievragen weinig om een IQ (zeker op deelgebieden) vast te stellen. Dat had wat mij betreft ook uitgebreider gemogen, qua tijd maakt dat ook niet veel verschil.
Luisterend oor.
Geen.
Vriendelijkheid, luisterend oor.
- Vriendelijk
- Behulpzaam
- Zitten zeer goed in de materie
- Erg persoonlijke aanpak
nvt
Betrof een beroepskeuzetest. Zoals gezegd werd doelstelling en programma vooraf goed weergegeven. Goede lijn in het gesprek. Verslag binnen 1 dag in de mail met juiste uiteenzetting van hetgeen...
De tijd wachten na het invullen van de beroepskeuzetest en de uitslag duurde wat lang omdat het handmatig verwerkt moet worden. Hier zou een wat nuttigere invulling aan gegeven kunnen worden.