Informatieverstrekking
Communicatie en afstemming
Integriteit
Aanpak

Margreet ter Steeg

In 2015 heb ik een assessment & een coachingstraject gevolgd. Dit heeft mijn verwachtingen overtroffen en mij veel handvatten gegeven voor de toekomst. Ik zal FlowPeople zeker aanbevelen in mijn... In 2015 heb ik een assessment & een coachingstraject gevolgd. Dit heeft mijn verwachtingen overtroffen en mij veel handvatten gegeven voor de toekomst. Ik zal FlowPeople zeker aanbevelen in mijn omgeving.

Deskundige & integere medewerkers waardoor ik een erg goed gevoel heb gekregen.

Geen.

Het traject met de betreffende medewerker is in eerste instantie via de afdeling HRE opgestart. De terugkoppeling, de rapportage en het eindgesprek heb ik als bijzonder prettig ervaren.

Monique Roozeboom Rabobank Noord en West Twente

Betrouwbare, deskundige partner die graag met je meedenkt!

Helderheid in communicatie.

Mijn ervaringen met FlowPeople zijn zeer positief. Gedurende het coachingstraject ben ik op een zeer constructieve manier begeleid zodat ik zowel in mijn werkzaam als in mijn privéleven... Mijn ervaringen met FlowPeople zijn zeer positief. Gedurende het coachingstraject ben ik op een zeer constructieve manier begeleid zodat ik zowel in mijn werkzaam als in mijn privéleven makkelijker afstand kan nemen of juist de regie kan houden.

De flexibele instelling ten aanzien van de cliënt. De klantgerichtheid is uitstekend. Dit geeft veel vertrouwen , dat ook inhoudelijk gezien een meerwaarde is.

Paulin Muntel Finenze BV

Heel goed, professioneel en persoonlijk

persoonlijke en to the point terugkoppeling van sterke en minder sterke punten en doorvertaling naar de praktijk

misschien mag scherpte nog wel toenemen mbt feedback

Door een laagdrempelige aanpak is Flowpeople in staat gebleken om tot de kern te komen en hier oplossingsmogelijkheden te bieden waar de opdrachtgever zijn of haar voordeel mee kan doen.

Door de verschillende wijze van aanpak en met meerdere vertegenwoordigers van Flowpeople ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Combinaties van praktijk en theorieën geven de nodige verdieping en... Door de verschillende wijze van aanpak en met meerdere vertegenwoordigers van Flowpeople ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Combinaties van praktijk en theorieën geven de nodige verdieping en dragen bij aan de inzichten.

nee

Super!

Verbinding, klantgerichtheid

Zie mijn ervaringen beschreven in mijn persoonlijk verslag

Klara Faber heb ik ervaren als een hele prettige en deskundige coach.

Prima algemene ervaring met coach en coachingsgesprek na de diverse testen. Alleen werd het aanleveren van de links pas na mijn rappel verstrekt en niet conform het voorstel.

Ik vond Klara mijn coach een hele vriendelijke vrouw die mij alle uitleg over de testresultaten gaf en ook mij ook vertelde waarin ik mij zou kunnen verbeteren.

Zorg dat ook alles conform hetgeen is afgesproken wordt uitgevoerd. Kreeg pas de mail met hyperlinks nadat ik zelf daarover gerappeleerd had. Weet niet of dit lag aan de opdrachtgever of aan Flow... Zorg dat ook alles conform hetgeen is afgesproken wordt uitgevoerd. Kreeg pas de mail met hyperlinks nadat ik zelf daarover gerappeleerd had. Weet niet of dit lag aan de opdrachtgever of aan Flow people zelf.