Flowbo

Hans Van Heusden

Snel geleverd en product was voor hier en nu naar wens.

Beste Hans,
Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Beste Hans,
Floris

Natuphar BV

Zwaar teleurgesteld over de kwaliteit. de kluit had meer dan een cm rondom ruimte en de bladeren knisperden tussen je vingers... slechte verzorging gehad bij het bedrijf! Onder het schaduwdoek van... Zwaar teleurgesteld over de kwaliteit. de kluit had meer dan een cm rondom ruimte en de bladeren knisperden tussen je vingers... slechte verzorging gehad bij het bedrijf! Onder het schaduwdoek van de transporteur waren de bladeren geel of uitgedroogd. Zelfs de bovenste takken waren ingedroogd. Ik hoop dat 2 van de 3 bomen het blijven doen maar de 2 meter weer groen krijgen zal een kunst op zich worden

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Wat ontzettend vervelend om te horen! Helaas kan ik hier geen melding over terugvinden in ons systeem. Zou je hierover contact met ons willen opnemen, zodat we dit verder kunnen oppakken?

Gerrit Visschers

Prima geholpen en komen afspraak na.

Beste Gerrit,
Beste Gerrit,
Floris

George Chamoun

De boom die ik gekocht heb kan nooit 15jaar oud zijn hoogstens 5jaar

Beste George,
Beste George,
Wat vervelend om te horen dat je niet geheel tevreden bent over de boom. Helaas kan ik hier geen melding over terugvinden in ons systeem. Zou je hierover contact met ons willen opnemen, zodat we dit verder kunnen oppakken?

Sjaak Van de vreede

Positief

Beste Sjaak,
Beste Sjaak,

Hannie Vastrick

Netjes behandeld op elke vraag die ik had.

Beste Hannie,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Geniet van je...
Beste Hannie,

Ilona Gerard

Levertijd prima flexibel geregeld.
Levertijd prima flexibel geregeld.
Helaas zijn er twee leibomen geleverd die er qua groeistatus totaal verschillend uitzien, wat jammer is omdat ze naast elkaar geplant zijn. Naar mijn mening had daar bij de keuze van de bomen rekening mee gehouden moeten worden.

Beste Ilona,
Fijn om te horen dat de levering naar tevredenheid is verlopen.
Beste Ilona,
Fijn om te horen dat de levering naar tevredenheid is verlopen.
Wat vervelend om te horen dat je niet geheel tevreden bent over de bomen. Helaas kan ik hier geen melding over terugvinden in ons systeem. Zou je hierover contact met ons willen opnemen, zodat we dit verder kunnen oppakken?

Eddie

Duidelijke site en goede artikelen, beste service qua bezoegen

Beste Eddie,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij waarderen het dat je tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Geniet van...
Beste Eddie,

AM

Alleen maar goed. Goed telefonisch contact gehad. Vriendelijke bezorger. Prima op tijd volgens voorspelde bezorging. Niks op aan te merken.

Beste AM,
Geniet van je...
Beste AM,

Gerard Beelen

Goede communicatie en doen wat is afgesproken.

Beste Gerard Beelen,
Beste Gerard Beelen,