Flowbo

Femke van den Akker

Fijn en betrouwbaar

K. Hartsinck

(Bewerkt)

Het bestellen via de website, contact via WhatsApp ging heel goed.
Ook het aanplanten is netjes gedaan.
Over het product (sierboom malus evereste) ben ik minder tevreden.
De boom zou...
Het bestellen via de website, contact via WhatsApp ging heel goed.
Ook het aanplanten is netjes gedaan.
Over het product (sierboom malus evereste) ben ik minder tevreden.
De boom zou tussen 18-25 cm stamomtrek zijn. Hij is op 1 meter hoogte net aan 18 cm, verder een stuk smaller. Had dus ook een boom in de prijsklasse van 14-18 cm kunnen zijn.
Er zit een beschadiging halverwege de stam die is afgesmeerd met groene was. Dit was niet vermeld.
Goed om vooraf te weten: de boom wordt kaal geleverd, zodat deze niet uitdroogt (hoorde ik later). Dus als je een boom met herfstblad en sierappeltjes verwacht, is dat even slikken.

W. de Jong

Goede website. bezorging wat onprofessioneel waardoor het goed mogelijk is dat de bomen beschadigt aankomen. in mijn geval in ieder geval wel.

Yves Carretta

(Bewerkt)

Vriendelijk personeel.

B&B Landgoed Driebelterveld

Uitstekend! Wij hadden op zeer korte termijn een boom nodig en na dit verteld te hebben, werd de boom al na 2 dagen bezorgd. Uiterst vriendelijke en correcte chauffeur. Topbedrijf ?

Heidi Greven- van Ingen

Snelle en vriendelijke service.

Berry Wiltink-Berns

Prettig bedrijf, snelle levering!! Mooie boom!!

Carin Gerritsen

Vriendelijke bezorger en keurige levering van 6 bomen. Ik verbaasde mij echter wel dat de 4 bol esdoorns geleverd werden met blote wortels. Ik had eens ergens gelezen dat deze dan minder kans... Vriendelijke bezorger en keurige levering van 6 bomen. Ik verbaasde mij echter wel dat de 4 bol esdoorns geleverd werden met blote wortels. Ik had eens ergens gelezen dat deze dan minder kans maken om aan te slaan. De zuil amberboom had een kluit en de bol Catalpa (trompetboom) stond in een emmer.

Irene Halmans

De bestelling liep vlotjes. Op de vragen die ik had, kreeg ik binnen een dag antwoord. Op de beloofde dag geleverd en de boom zag er goed uit.