Flowbo

Marja

Correct en snel afgeleverd!

Beste Marja,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij waarderen het dat je tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Beste Marja,

Yvonne Op Heij

Goede service fijne kwaliteit.

Beste Yvonne op Heij,
Beste Yvonne op Heij,
Mathilde van Flowbo BV

Makkelijk bestelproces, goede levering en goed product

Beste klant,
Beste klant,

Chris Smilde

Vragen via mail goed beantwoord en levering was snel.

Beste Chris Smilde,
Beste Chris Smilde,

Natascha Verberkt kivits

Heel goed!

Beste Natascha Verberkt Kivits,
Beste Natascha Verberkt Kivits,

M.A. Bolhuis-Gulpen

Dikke prima. Eerder geleverd als verwacht en de chauffeur heeft het keurig naar de plek gebracht. En de prijs was ook nog goed.

Beste M.A. Bolhuis-Gulpen,
Beste M.A. Bolhuis-Gulpen,

Marleen Oetjens

Fijn en zeer vriendelijk contact,snelle levering ,eveneens zeer vriendelijk en goede kwaliteit bomen ,precies zoals beschreven !
Rondom tevreden en absoluut aan te bevelen!

Beste Marleen,
Beste Marleen,

Mel

Zeer snelle levering

Beste Mel,
Geniet van je...
Beste Mel,

Henk Tol

Prima bedrijf! Goede service!

Beste Henk,
Geniet van je...
Beste Henk,

Marcel

(Bewerkt)

Op 2 mails geen reactie mogen ontvangen

Beste Marcel,
Beste Marcel,
Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wij waarderen het dat je tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Zoals je telefonisch aangaf, zijn onze e-mails terecht gekomen in postvak ongewenst. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.