Flowbo

Arjen Elhorst

Zeer te vreden. Goeie communicatie.

Tim Geurts

Top bedrijf, goede communicatie en snelle levering.

Cyril

(Bewerkt)

Prima ervaring met dit bedrijf

CWE

(Bewerkt)

Keurig bedrijf dat oplossingsgericht te werk gaat

P van Loon

Ik moest van de transporteur vernemen dat mijn betaalde bestelling helemaal niet geleverd kon worden omdat de artikelen tijdelijk niet leverbaar waren. Hij had Flowbo de kans gegeven contact met mij... Ik moest van de transporteur vernemen dat mijn betaalde bestelling helemaal niet geleverd kon worden omdat de artikelen tijdelijk niet leverbaar waren. Hij had Flowbo de kans gegeven contact met mij op te nemen, maar deze kleine moeite hebben ze niet genomen. Kortom ik doe betere zaken met de transporteur dan het bedrijf Flowbo.

Reactie Flowbo:

Beste meneer/mevrouw,
Beste meneer/mevrouw,
Op het moment van bestellen was deze wel voorradig, jullie hebben waarschijnlijk net iets te lang gewacht met het bellen naar onze koerier, in de tussentijd zijn er te veel bestellingen geplaatst van de Luxor plantenbakken, waardoor deze helemaal uitverkocht waren. Wij besteden de voorraad en leveringen uit aan een externe partij, maar omdat de order al wel was aangemeld, maar te laat was gebeld hebben zowel Flowbo als onze leverancier dit niet doorgehad. Ons excuus hiervoor!
We hebben al enkele keren geprobeerd te bellen en te mailen, helaas krijgen wij geen contact..

Martin

(Bewerkt)

Twee beuken bomen gekocht, kwamen kurk droog aan. Direct in de grond gezet met veel water. Ben bang dat beiden bomen deze trip niet hebben overleefd. Contact gehad met Flowbo, afgesproken is om de... Twee beuken bomen gekocht, kwamen kurk droog aan. Direct in de grond gezet met veel water. Ben bang dat beiden bomen deze trip niet hebben overleefd. Contact gehad met Flowbo, afgesproken is om de bomen 3 maanden de tijd te geven en anders ruilt Flowbo beide bomen om. Zeer goede service.

Ivonne

Snelle levering, goede comminucatie