De prijsstelling en de bestelling waren goed. Jammer genoeg is de snelheid van de bezorging niet goed te beoordelen omdat de koningsdag en het weekend ertussen zaten. Papier zelf nog niet gebruikt...De prijsstelling en de bestelling waren goed. Jammer genoeg is de snelheid van de bezorging niet goed te beoordelen omdat de koningsdag en het weekend ertussen zaten. Papier zelf nog niet gebruikt dus ook daar kan ik geen oordeel over vellen.
Makkelijke website, goed product tegen goede prijs.
Helmink Wonen
Snel vindbaar, vlotte levertijd en een overzichtelijke site met maatvoeringen. Heel handig!
Myosotis
Top service, en eerlijk!
Sabine
Ik werd vriendelijk geholpen en er werd heel goed meegedacht!
Kikajon.nl
Super, goed verpakt (overdadig goed bijna), en mooi op tijd binnengekomen; kon 'em meteen gebruiken!
Bestelling en levering verliep prima. Je word op de hoogte gehouden wanneer je bestelling geleverd word.
Yur Steenbergen
Heb gekregen wat ik heb besteld, binnen een hele korte periode. En een goede kwaliteit van de lijst! Helemaal niks op aan te merken 100% tevreden