Het gezochte (whiteboard + accessoires) waren eenvoudig te vinden op de site met duidelijke omschrijvingen. Kwaliteit van de bestelde/geleverde artikelen geheel als verwacht. Ook levertijd prima in...Het gezochte (whiteboard + accessoires) waren eenvoudig te vinden op de site met duidelijke omschrijvingen. Kwaliteit van de bestelde/geleverde artikelen geheel als verwacht. Ook levertijd prima in orde.
Restaurant Urbana
Goed en snel geleverd.
Prima ervaring. Zending was beschadigd geleverd en dit is snel en goed opgelost.
Zeer snelle levering met goede status feedback.
Pieko Bello
Snelle en vlotte bestelling en levering prijs/kwaliteit
Goed, snelle levering!
De service is super. helaas was mijn bestelling te laat en was het verkeerde product geleverd. Ook het inloggen, bestellen enz, verloopt lastig. Na 3 x opnieuw in te loggen en te bestellen heb ik...De service is super. helaas was mijn bestelling te laat en was het verkeerde product geleverd. Ook het inloggen, bestellen enz, verloopt lastig. Na 3 x opnieuw in te loggen en te bestellen heb ik per mail een bevestiging gevraagd want dat verliep ook niet goed.