Heel goed, supersnelle levering, alleen vond ik het een beetje jammer dat er een aparte vrachtwagen voor de stiften en de wisser voor kwam rijden en het niet in 1 levering kwam, uit milieuoogpunt
Zeer goed
Snelle service goede verzending redelijke prijs
Waterlijn rondvaarten
Via de website kon ik snel een keuze maken. Afhandelen van d bestelling ging eenvoudig. Snelle levering.
Mindesign
Uitstekende service en levering! So yeah, ik raad het zeker aan.
in de kleine werelt bv
Gewoon super
Makelaarskantoor in Brabant
Prima service. Track en trace gaf geen duidelijkheid over bezorgtijd, want voor een zakelijke klant niet handig is, maar de klantenservice heeft de bezorger gebeld om meer duidelijkheid te kunnen...Prima service. Track en trace gaf geen duidelijkheid over bezorgtijd, want voor een zakelijke klant niet handig is, maar de klantenservice heeft de bezorger gebeld om meer duidelijkheid te kunnen geven. Verder helemaal tevreden!
Robt J Wassenaar
Mijn eerste ervaring met Whiteboardenstore.nl en Focus Green mag ik zeker uitstekend noemen. Volop keuze, uiterst eenvoudig bestellen en keurig nette en snelle levertijd. Wat me nog het...Mijn eerste ervaring met Whiteboardenstore.nl en Focus Green mag ik zeker uitstekend noemen. Volop keuze, uiterst eenvoudig bestellen en keurig nette en snelle levertijd. Wat me nog het meest verbaasde is de zorg die werd besteed aan aan de verpakking.
Overzichtelijke site, maar het is raar dat je artikelen kunt bestellen, die niet op voorraad zijn. Het staat er wel bij dat men moet vragen naar levertijd, maar als het niet leverbaar is, wat heeft...Overzichtelijke site, maar het is raar dat je artikelen kunt bestellen, die niet op voorraad zijn. Het staat er wel bij dat men moet vragen naar levertijd, maar als het niet leverbaar is, wat heeft het voor nut.