Waren er snel, zoals beloofd. De voorgestelde borden waren nog mooier dan de borden wij zelf hadden uitgezocht. Onze dank daarvoor.
Bestelling ging goed. Alleen had ik gevraagd in de bestelling om het af te geven bij de receptie t.a.v. mij. Dit is niet gebeurd, daarom heeft het nog even in het magazijn gezworven.
bibliotheek Midden-Brabant
Gewoonweg super. Er wordt goed meegedacht bij speciale bestellingen en de standaard spullen zijn altijd vlot gevonden op de website. De aflevering is immer correct en vlot dus al met al heb ik...Gewoonweg super. Er wordt goed meegedacht bij speciale bestellingen en de standaard spullen zijn altijd vlot gevonden op de website. De aflevering is immer correct en vlot dus al met al heb ik alleen maar positieve ervaringen.
Prima levering.
Netjes verpakt en snel verzonden.
Snelle service en ben telefonisch goed geholpen
Het bestellen via de site van Stoepbordstore gaat gemakkelijk. Er wordt steeds duidelijk aangegeven wat de volgende handeling moet zijn. Helaas is er geen mogelijkheid om, als er een verkeerd...Het bestellen via de site van Stoepbordstore gaat gemakkelijk. Er wordt steeds duidelijk aangegeven wat de volgende handeling moet zijn. Helaas is er geen mogelijkheid om, als er een verkeerd e-mailadres wordt ingevuld, dit alsnog te wijzigen, ook niet als er geen bestelling wordt gedaan. Er zijn nu twee klantaccounts aangemaakt, terwijl de eerste niet nodig was.