Levertijd
Productinformatie
Bezorging

NN

De montagehandleiding was niet bijgeleverd, maar werd wel meteen opgestuurd toen ik had gebeld.

Het Koffieblik

Alles snel en makkelijk geregeld

mevrouw Simone Vellinga

Deze leverancier van stoepborden komt zijn afspraken WEL na! Er zijn bedrijven die reclame maken dat ze de volgende dag leveren en dat het product op voorraad is.... na de bestelling blijkt dit niet... Deze leverancier van stoepborden komt zijn afspraken WEL na! Er zijn bedrijven die reclame maken dat ze de volgende dag leveren en dat het product op voorraad is.... na de bestelling blijkt dit niet zo te zijn en krijg je bericht dat het over een week in productie gaat.... makkelijk ... Dit bedrijf vooraf gecontracteerd en duidelijke uitleg gekregen en snel verzonden

heer Jacques Bootsma

Prettig en goed geinformeerd

mevrouw I Leferink

mevrouw M.F. Meertens

Goede webshop. Zat geen bevestigingsmateriaal bij de lijst. Even e-mail gestuurd en geen probleem. Binnen enkele dagen lag het, alsnog, in de brievenbus. Blij met de kliklijst voor mijn... Goede webshop. Zat geen bevestigingsmateriaal bij de lijst. Even e-mail gestuurd en geen probleem. Binnen enkele dagen lag het, alsnog, in de brievenbus. Blij met de kliklijst voor mijn diamantpainting. Waarschijnlijk, bestel ik, volgende lijst, weer hier. Bedankt. Ga zo door.

heer/mevrouw Joris Langedijk

Op de site staat aangegeven dat het product op voorraad was. Vandaag voor 17.00 uur besteld, morgen in huis. De volgende dag word ik gebeld dat er 6-8 weken levertijd op mijn bestelling is. De reden... Op de site staat aangegeven dat het product op voorraad was. Vandaag voor 17.00 uur besteld, morgen in huis. De volgende dag word ik gebeld dat er 6-8 weken levertijd op mijn bestelling is. De reden zouden corona-omstandigheden zijn. Zou het dan niet handig zijn om DAT op de website te zetten in plaats van misleidende levertijden en voorraden?

heer Akim Bwefar

Door de drukte bleek er niet voor 17:00uur bezorgd te kunnen worden. dit zag ik de volgende ochtend waardoor ik er zelf achteraan moest om er een zaterdagzending van te maken naar mijn privé... Door de drukte bleek er niet voor 17:00uur bezorgd te kunnen worden. dit zag ik de volgende ochtend waardoor ik er zelf achteraan moest om er een zaterdagzending van te maken naar mijn privé adres.
Het zou prettig zijn als dat net als de Corona melding op de site aangegeven werd.