Marius Hendriksen

Prima. Mooie website, snelle levering en nette prijzen

H de Hoog

Levertijd kon beter . Geen excuses hebben ivm drukte

Reactie Folderdisplayshop.nl:

Goedemiddag meneer de Hoog,
Goedemiddag meneer de Hoog,
Zoals net telefonisch besproken heeft u op 19-12 bij ons besteld en hebben wij op 21-12 de zending verwerkt. Op 23-12 is er afgeleverd bij de buren. Enerzijds niet conform online levertijd, maar gaven in de opdrachtbevestiging al aan dat het deze week erg druk was met de pakketzending voor de feestdagen.
Fijn dat er in ieder geval nog voor de kerst geleverd is, nogmaals dank voor bestelling en feedback. Wij hopen een eventueel toekomstige bestelling sneller te kunnen verwerken!
Verkoopteam Goodstore

Eron Tas

Het is een zeer snelle en goede service

Richard Wesemann

Overzichtelijke webshop met een goede snelle service

Jeroen

GE-WEL-DIG verpakt. Ik kan er verder niet omheen draaien. Alle 3 de sets waren netjes in noppenfolie verpakt door raymond. Stond ook nog eens op de bon, en dat zie je niet vaak. Als ik 10 sterren... GE-WEL-DIG verpakt. Ik kan er verder niet omheen draaien. Alle 3 de sets waren netjes in noppenfolie verpakt door raymond. Stond ook nog eens op de bon, en dat zie je niet vaak. Als ik 10 sterren kon geven had ik dat met alle plezier gedaan. Ga zo door en tot de volgende aankoop. MVG Jeroen.

Boudewijn Waller

Bestelt via bol.com en vlotjes mijn bestelling geleverd gekregen (binnen de door jullie aangegeven termijn)