Heidi Vanderkelen

Super

Dag Heidi
Dankjewel voor je fijne beoordeling!
Graag tot een volgende bestelling

Snelle levering met zelfs nog een kleinigheid.

Reactie Food4Pets:

Dankjewel voor je fijne beoordeling!
We zien je graag weer bij een volgende bestelling.

Isabel Nijs

Zeer duidelijke website

Dag Isabel,
Dankjewel voor je vijf-sterren beoordeling en fijne feedback.
Graag tot een volgende bestelling!

Annemie Nijs

Zeer goede service en snelle levering
Misschien één klein minpuntje, sommige producten zijn bijna nooit voorradig.

Dag Annemie,
Dankjewel voor je beoordeling en feedback.
Dag Annemie,
Dankjewel voor je beoordeling en feedback.
Sommige producten zitten in een overschakeling fase van leveranciers hierdoor kan het zijn dat sommige producten even niet op voorraad zijn.
Moest je vragen hebben over bepaalde producten. Mag je ons altijd mailen een zoeken het verder voor je uit.

laurette desmet

Bpost is niet goed voor transport. Donderdag namiddag besteld, zaterdag krijg ik een mail van bpost dat ze onderweg zijn en ik krijg het pak pas maandag! Bovendien is het voeding, dus waar ligt dat... Bpost is niet goed voor transport. Donderdag namiddag besteld, zaterdag krijg ik een mail van bpost dat ze onderweg zijn en ik krijg het pak pas maandag! Bovendien is het voeding, dus waar ligt dat ondertussen?

Dag Laurette,
Bedankt voor je beoordeling en je feedback.
We hebben inderdaad ook ondervonden dat Bpost leveringen soms iets langer duren. PostNL is meestal sneller geleverd.
De...
Dag Laurette,
Bedankt voor je beoordeling en je feedback.
De pakketten worden in het distributiecentrum in grote magazijn bewaard waar de temperatuur vrij stabiel is. Invloed op de voeding gaat dit niet hebben als deze een dagje langer onderweg is.

Tonny Pennings

Duidelijke website, goede prijs en snelle, betrouwbare levering. De Platinum maaltijden vormen het culinaire hoogtepunt van de dag voor mijn hond 😉.

Reactie Food4Pets:

Dankjewel voor de lovende woorden Tonny. Blije en gezonde hondjes (en baasjes), daar doen we het voor! Tot een volgend keertje.

Arlette De Bruyne

Reactie Food4Pets:

Dankjewel voor je mooie beoordeling Arlette.

Svensson

Niet de aller goedkoopste maar nummer 1 in service en levertermijnen

Reactie Food4Pets:

Bedankt voor dit prachtig compliment :-D, service dragen we hoog in het vaandel!

Jan Kokke

Snelle levering en vragen worden direct en duidelijk beantwoord.

Dag Jan,
Dankjewel voor je fijne beoordeling en feedback! We zien je graag weer voor een volgende bestelling.

Rudi Van Bosch

Super.

Dag Rudi,
Dankjewel voor je feedback en fijne beoordeling!