colman sabine

Ja alles perfect.

Jonathan D

Heel degelijk verpakt en énorm vlot geleverd

Linda

Ze waren zeer goed verpakt. Binnen de 3dagen geleverd. Het was de tweede keer dat ik iets bestelde en het was weer in orde.

Eva

(Bewerkt)

De producten en de manier waarop ze verzonden werden waren 100% in orde. Zeer snelle levering en goed verpakt met luchtkussentjes. De info op de website is vrij beperkt, maar voldoende om te weten... De producten en de manier waarop ze verzonden werden waren 100% in orde. Zeer snelle levering en goed verpakt met luchtkussentjes. De info op de website is vrij beperkt, maar voldoende om te weten waarover het gaat. Ik had bijbetaald voor een mandje, maar dit voldeed niet aan mijn verwachtingen. Mijn opmerkingen werden ter harte genomen en ik ben met de zaakvoerder tot een oplossing gekomen. Heel aangenaam contact.

Alles was prima verzorgd, het enige minpuntje was dat de informatie over het verzenden en afleveren van de bestelling niet op de website werd aangepast tot nadat de bestelling was afgeleverd.

T Kleijne

Ja, ja en ja

Marloes / TIG

Hele fijne ervaring. Voor onze kerstpakketten van afgelopen jaar! Ontzettend goede service en mooi samengesteld. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen, zo zou iedereen moeten ondernemen.

Zeker en vast!

kathleen martens

Alle producten aanwezig; verpakking kan ik niet over oordelen, heb dit als cadeau laten afleveren bij een vriendin