Ja alles aanwezig-verpakking zeer goed--op heel de lijn super !!!!!!!!!!
Lucia
Heel snelle correcte levering. Alles was optimaal ingepakt, ook de flesjes bier enz. Leuk om een origineel cadeau aan iemand te schenken.
Alles was in orde, netjes en stevig verpakt.
Ardies Fabienne
Alles prima verlopen. Artikel dat uitgeput was heb ik nadien nog ontvangen
Audoorn Eddy
Alles is goed en vlot verlopen. Spijtig dat er voor "Stroop van Vrolingen" enkel verpakkingen van 300g beschikbaar zijn. Andere websites bieden hetzelfde produkt aan in grotere verpakkingen.
Maes Christiane
Ja alle producten waren geleverd en ben 100 % tevreden. Verpakking tip top.
Alle producten waren aanwezig. Alleen de gevraagde 70cl fles was niet meer in voorraad en werd vervangen door 4 kleinere flessen van 20cl. Dit werd op de begeleidende factuur vermeld. Wat mij...Alle producten waren aanwezig. Alleen de gevraagde 70cl fles was niet meer in voorraad en werd vervangen door 4 kleinere flessen van 20cl. Dit werd op de begeleidende factuur vermeld. Wat mij betreft is dat een correcte vervanging. De verpakking was OK en de levering verliep perfect.
Ik ben altijd zeer tevreden over streekmarkt.be: correcte en vriendelijke service, heerlijke producten en snel geleverd
Rosette PRAET
Producten en verpakking tiptop in orde ! Supersnelle levering !