Heel positieve ervaring, interessante producten, duidelijke communicatie en vlotte verzending
Hubert Collaer
Heel lekkere ambachtelijke producten aan een goede prijs/kwaliteit en snel geleverd
Micheline Baetens
Uitstekend en correct
de saegher doris
Heel klantvriendelijk , duidelijke beschrijving van produkten
Myriam Amoës
Heel goed
Henri De Schuyter
Dit was (denk ik) mijn 3de bestelling en was terug zeer tevreden. Aangenaam en vriendelijk contact via mail en vlugge levering.
Lisette
Ik vond de Streekmarkt op zoek naar Poiret Frambozenstroop. Die kan ik in Nederland niet in de winkel kopen. Streekmarkt verkoopt het online tegen een mooie prijs, vergelijkbaar met wat ik op...Ik vond de Streekmarkt op zoek naar Poiret Frambozenstroop. Die kan ik in Nederland niet in de winkel kopen. Streekmarkt verkoopt het online tegen een mooie prijs, vergelijkbaar met wat ik op vakantie heb betaald.
Heel vlotte communicatie verse produkten echt een aanrader om hier te bestellen ik geef een 11 op 10 !!!
Dit is pas mijn eerste ervaring, en deze was positief (op de leveringstermijn na )