Bestelling zeer vlug verlopen alsook de levering ????
Een zeer klantvriendelijk met prima service. Zeer snelle levertijd in goed verpakt pakket. Een bedrijf om meer zaken mee te doen, zeker gezien het uitgebreide assortiment.
Diederik V.
Perfect verlopen. Gemakkelijk producten te bestellen & steeds goed op de hoogte gehouden via mail.
Inge
Eerste keer iets gekocht en zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar
Ok
Vervoort Louis
Positief
het ritske. Van Assche
Heel goed. De peren waren zeer lekker, alleen te laat geleverd. Ze waren bestemd voor dag van de klant, maar kwamen te laat. Ik heb er dan extra uitgedeeld, wat de mensen heel prettig vonden. Er was...Heel goed. De peren waren zeer lekker, alleen te laat geleverd. Ze waren bestemd voor dag van de klant, maar kwamen te laat. Ik heb er dan extra uitgedeeld, wat de mensen heel prettig vonden. Er was een soort bij die ik niet ken, maar super lekker was.
Perfect!
Nicky
Heb vandaag de kersen ontvangen. Super kwaliteid, zeer mooie dikke gezonde kersen. Volgend jaar zeker kandidaat voor meer!
volsem inge
Tweede bestelling en levering....heel vlot en prima inorde!!