Ik vind het een super idee om fruit op deze manier direct bij de teler te bestellen. Zowel bestelling als levering waren heel in orde. Het jammere was dat de doos wat ingedeukt was en een aantal...Ik vind het een super idee om fruit op deze manier direct bij de teler te bestellen. Zowel bestelling als levering waren heel in orde. Het jammere was dat de doos wat ingedeukt was en een aantal vruchten een duw hadden gekregen. Succes!
augusta van der auwera.
Wij hebben een zeer goede ervaring en correcte afhandeling
Leuk en lekker initiatief !
De Groof Marijke
Super lekkere peren maar vooral heerlijke appeltjes !
De Bruyn Tess
Vlotte service
Lekker fruit kunnen aankopen!!
Marleen Vermoesen
Enorm lekkere peren en appeltjes. Verser kan niet en ook de levering via B-post is dik in orde. Het enige minpunt was bij de eerste bestelling dat er geen bevestiging via mail kwam. Deze kwam pas de...Enorm lekkere peren en appeltjes. Verser kan niet en ook de levering via B-post is dik in orde. Het enige minpunt was bij de eerste bestelling dat er geen bevestiging via mail kwam. Deze kwam pas de dag voor de levering. als je dus nog bijkomende vragen hebt na de eerste bestelling is het niet direct mogelijk om contact op te nemen. Via facebook heb ik de streekmarkt leren kennen en ik zal er zeker nog bestellen. Zou het ook geen optie zijn om de factuur via mail over te maken ipv met de post??? Goedkoper en beter voor het milieu. Alvast bedankt.
Paul Provoost
Super promotie voor fruit kan zulks ook voor groenten