Marijke Vandewal

Website met originele produkten die je niet overal vindt waardoor de mogelijkheid tot online bestelling heel erg gewaardeerd wordt. Zeer volledige uitleg bij de diverse produkten zodat je goed... Website met originele produkten die je niet overal vindt waardoor de mogelijkheid tot online bestelling heel erg gewaardeerd wordt. Zeer volledige uitleg bij de diverse produkten zodat je goed geïnformeerd je aankoop kan doen.

Leuk om iets origineels te schenken

Geert

Vlotte verwerking order, levering mooi op tijd, niks op aan te merken

Geen problemen, alles perfect verlopen.

Heel leuk eerste kontakt. Ook de persoonlijke nota op de leveringsbon kon ik apprecieren. Wie schrijft er nu nog iets eigenhandig. Op die manier voel ik me echt klant ! Doe zo voort.

Architect Petra Jacquet

Dit was de eerste bestelling. We zijn tegenwoordig nogal verwend op het internet - daarom had ik de levering van de producten binnen de week verwacht... maar op uw site staat wel in de voorwaarden... Dit was de eerste bestelling. We zijn tegenwoordig nogal verwend op het internet - daarom had ik de levering van de producten binnen de week verwacht... maar op uw site staat wel in de voorwaarden dat dit een maand kan duren. Wij gaan het te laat gearriveerde product nu zelf aan onze familie bezorgen (was een cadeautje naar huis op het communiefeest 25 mei). N.B. hieronder kan je blijkbaar geen 6 sterren aanduiden (kruisje verschijnt).

de petter carina

Voor mijn eerste bestelling heb ik een goede ervaring mogen hebben,alles was tot in de puntjes in orde de produkten zijn zeer goed van smaak en ze waren zeer goed verpakt tijdens de levering, prima... Voor mijn eerste bestelling heb ik een goede ervaring mogen hebben,alles was tot in de puntjes in orde de produkten zijn zeer goed van smaak en ze waren zeer goed verpakt tijdens de levering, prima zo doe zo verder

Keppens Luc(iaan)

Plaatsing order en levering zijn uitstekend , zal zeker in de toekomst nog bestellen.

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is heel goed meegevallen.

r van dijk

Fantastische produkten, zijn zeer tevreden, mijn man is diabeet en blij dat deze op natuurlijke en

zonder conservering zijn gemaakt. Met vriendelijke dank daarvoor.