Service & klantvriendelijkheid
Faciliteiten

C.branten

Heerlijke dag

Bedankt voor uw mooie review.
Fijn dat u genoten heeft van ons mooie fort, onze gastvrijheid & de ambiance.

Cecile Branten

Voor het eerst hier. Onder de indruk van het prachtige complex, het hoge niveau en de gastvrijheid. Wij komen zeker terug en zullen reclame maken in het zuiden van Nederland. Ga zo door!

Bedankt voor uw mooie review.
Fijn dat u genoten heeft van ons mooie fort, onze gastvrijheid & de ambiance.

Els Stoepker

Mijn man en ik komen al sinds 2012 in jullie sauna. Altijd erg lekker. Alleen mag van ons de munukaart wel eens radicaal veranderd worden. Er staat nog steeds dezelfde hamburger en saté op en ook de... Mijn man en ik komen al sinds 2012 in jullie sauna. Altijd erg lekker. Alleen mag van ons de munukaart wel eens radicaal veranderd worden. Er staat nog steeds dezelfde hamburger en saté op en ook de proeverij kent weinig veranderingen

Hartelijk dank voor uw review.
Wij zullen uw punten bespreken met onze horeca afdeling.

Nancy

Fantastishttp://youtubeonrepeat.com/results/?search_query=Trouwen+bij+fort+resort+Beemster

Hartelijk dank voor uw review.
Fijn dat u genoten heeft. Wij blijven ons graag ontwikkelen, daarom zou ik u willen vragen waarom u onze website met een 4 heeft beoordeeld. We zien uw reactie graag tegemoet via beleving@fortresortbeemster.nl. Hartelijk dank en met plezier verwelkomen wij u graag weer.

Nancy

Fantastisch

Marja Cordes

Topdag gehad

Hartelijk dank voor uw review.
Fijn dat u genoten heeft van ons mooie fort, de gastvrijheid en de ambiance.
Met plezier verwelkomen wij u graag weer.

Frank vd Graaf

Prima sauna en goede hamman behandeling; alleen andere muziek zou het nog prettiger maken

Reactie Fort Resort Beemster:

Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben u een email gestuurd of u wellicht de punten hygiene en restaurants zou willen toelichten. Graag zien wij uw reactie tegemoet.

Els stoepker

Top sauna

Bedankt voor uw mooie review.
Fijn dat u genoten heeft van ons mooie fort, de sfeer & de ambiance.

Frank vd Graaf

patriciadevries

Wij vinden het eten in het restaurant erg duur. Jammer. We zagen ook mensen in de kleedkamer zelf hun etenswaar meenemen en opeten,dit kan ik mij goed voorstellen. Goede tip.

Hartelijk dank voor uw review.
Fijn dat u genoten heeft.
Onze menukaart is heel gevarieerd ook qua prijzen.
Van een lekkere huisgemaakte soep, broodje of salade tot een uitgebreid...
Hartelijk dank voor uw review.
Fijn dat u genoten heeft.
Onze menukaart is heel gevarieerd ook qua prijzen.
Van een lekkere huisgemaakte soep, broodje of salade tot een uitgebreid gangendiner.
Met plezier kijken wij er naar uit om u weer eens te mogen verwelkomen.