Service & klantvriendelijkheid
8.2/10
Hygiëne
Faciliteiten

Leonie

Een prachtige, luxe kamer waar we heerlijk hebben geslapen op de fijne bedden. Aan alle details is gedacht! Welness was ook ontzettend fijn. Ontspannen in een rustige omgeving én zonder drukte.... Een prachtige, luxe kamer waar we heerlijk hebben geslapen op de fijne bedden. Aan alle details is gedacht! Welness was ook ontzettend fijn. Ontspannen in een rustige omgeving én zonder drukte. Fijne rust ruimtes en veel zwem / relax baden! Prijs /kwaliteit verhouding was top! Enige minpuntje voor ons was dat er weinig vegetarische opties op de menukaart waren.

Beste Leonie,
Bedankt voor uw mooie review.
Wat fijn om te horen dat u een heerlijke tijd heeft gehad.

Louis Swinkels

Het nieuwe Bali eiland ontdekt. Heerlijk relaxed uniek plekje. Als je terug loopt naar de sauna weides kom je weer terug van een kleine vakantie in de bewoonde wereld.

Beste Louis,
Wat leuk om te lezen... Het is ook inderdaad echt zo..
Een prachtig plekje in de Beemster..

TAK

Erg genoten, perfecte service en heerlijk ontspannen in de welness!

Hopelijk tot snel weer!

Bart Groot

Overal een prima beleving, echter bij de roomservice was het eten niet wat we er van verwacht hadden, terwijl we weten dat het restaurant goede kwaliteit (kan) levert.

Goedemiddag meneer de Groot, Beste Bart,
Bedankt voor uw bericht en de genomen moeite om ons van feedback te voorzien.
wat bedoelt u precies met roomservice? Het ontbijt? Heel graag zou ik...
Goedemiddag meneer de Groot, Beste Bart,
Bedankt voor uw bericht en de genomen moeite om ons van feedback te voorzien.
wat bedoelt u precies met roomservice? Het ontbijt? Heel graag zou ik wat meer informatie ontvangen, zodat dit kan worden verbeterd, de kwaliteit is voor ons van groot belang.
Ik wens u alvast een prettige dag en wij zien er naar uit u wederom te mogen verwelkomen in ons mooie resort.

Anne

Fijne plek om een dagje te genieten

Bedankt voor uw mooie review.
We zien er naar uit om u snel weer te mogen verwelkomen.

Danielle Kuijpers

GE-WEL-DIG, de uitstraling, de kamers, de sauna faciliteiten, de medewerkers......echt twee top dagen gehad. Op en top genieten!

Beste Danielle,
Bedankt voor uw review.
Wat fijn om te lezen dat jullie het zo geweldig hebben gehad.
We zien er naar uit om jullie in de toekomst snel weer te mogen verwelkomen.

Nicolet

Geweldig

Beste Nicolet,
Bedankt voor uw bericht! Tot snel weer ;-)

Sanne

Sanne

Sanne bedankt ;-)

Yvonne

Een heerlijke (badkleding)dag met vriendin bij het Fort gehad vandaag! Super weer, goede sfeer, lekker eten en ontspannen.
1 opmerking/vraag: wij zouden ook graag een keer in het weekend komen...
1 opmerking/vraag: wij zouden ook graag een keer in het weekend komen - is het mogelijk ook een maandelijkse badkledingdag te hebben op een zaterdag of zondag???

Beste Yvonne,
Bedankt voor uw bericht.
Wat goed om te lezen dat jullie een heerlijke dag hebben gehad.
Beste Yvonne,
Bedankt voor uw bericht.
Wat goed om te lezen dat jullie een heerlijke dag hebben gehad.
Wij zullen dit eens meenemen in ons overleg. Wellicht in de toekomst, voor nu hopen wij u in iedergeval weer eens snel te mogen verwelkomen op onze badkledingdag op de eerste dinsdag van de maand!
Fijne dag.

Floris