Service & klantvriendelijkheid
8.2/10
Hygiëne
Faciliteiten

J.jansen en van leeuwen

Geweldig alles in orde en goed eten en het personeel is vriendelijk

Reactie Fort Resort Beemster:

Bedankt voor uw mooie review.

De groot

Een avond om heerlijk tot rust te komen.even aan niks te denken. Wat een heerlijkheid

Reactie Fort Resort Beemster:

Bedankt Sabine voor de mooie review.
Even de tijd vergeten en alleen maar genieten..

Alex walraven

Super!

Bedankt Alex!

Tamara

Heerlijk, iedere keer weer ??

Reactie Fort Resort Beemster:

Goed om te horen dat je elke keer weer geniet Tamara.
We zien er naar uit om je snel weer te verwelkomen.

Leonie Meijers

Het was weer geweldig!
Tips: 1. houd eens bij hoe vaak een gast komt. Dan hoef je niet voor de 25ste keer te vragen of wij bekend zijn
2. Maak gasten bij binnenkomst duidelijk dat stilte...
Het was weer geweldig!
2. Maak gasten bij binnenkomst duidelijk dat stilte door andere gebruikers, met name in kleinere ruimtes, gewaardeerd wordt
3. Biedt gasten die vaak komen, bij hun 10e, 20ste, 25ste oid, een aardigheidje (kopje koffie of zo)

Beste Leonie,
Bedankt voor uw review en voor de tips.
Wij zullen deze meenemen in onze eerst volgende vergadering.
We zien er naar uit om u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Stellaard

Top!

A. G. Wijnhoff

Jammer dat de kwaliteit van het personeel zowel in het restautant als in de entree van deze prachtige sauna wat achter blijft. Het vermogen / beleefdheid om de gast met u aan te spreken is niet... Jammer dat de kwaliteit van het personeel zowel in het restautant als in de entree van deze prachtige sauna wat achter blijft. Het vermogen / beleefdheid om de gast met u aan te spreken is niet aanwezig.
Ook als men de bij aankomst en vertrek de entree-hal binnenkomt, is deze ' in ons geval' volledig leeg, en moet er van ver achter een wat onbeholpen verkoopster komen, die je als klant niet het gevoel geeft 100% welkom te zijn, en ook niet echt het vermogen sociaalvaardig en beleefd een client warm, vriendelij en gastvrij te ontvangen. Deze zelfde ervaring bij het afrekenenen " fors bedrag" verlaten van de Sauna. Ook het restaurant heeft te kampen met een paar onbeholpen serveersters en wordt men wat afstandlijk en gereserveerd behandeld. Er wordt overigens zeer snel en veel opgeruimd, echter wordt een client ' bewust of onbewust' niet snel opgemerkt. Ik heb bijvoorbeeld ongeveer 4 maal mijn arm toch opgeheven om de aandacht te krijgen voor bediening, zonder resultaat, en ben toen maar naar de bediening toe gelopen. Het zijn misschien de puntjes op de i, echter zou het niet misstaan om hier toch wat aan te doen.
De afdeling personeel werving en selectie zou mogelijk de criterea voor wat betreft het aannamebeleid van personeel wat meer in overeenstemming met de extreem prachtige omgeving en ambiance mogen afstemmen .

Goedemorgen meneer Wijnhoff,
Bedankt voor de genomen moeite om ons van feedback te voorzien.
Goedemorgen meneer Wijnhoff,
Bedankt voor de genomen moeite om ons van feedback te voorzien.
Wij herkennen dit helemaal niet en betreuren het ten zeerste dat u dit wel zo heeft beleefd.
Wij zullen uw bericht bespreken met de betreffende afdelingen, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.
Wij zien er naar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

J Hof

Perfect

Apeldoorn

Het was heerlijk.mooi sauna.
Alles was fijn

Reactie Fort Resort Beemster:

Goed om te lezen dat jullie heerlijk hebben genoten!

Chantal

Super!