Service & klantvriendelijkheid
8.2/10
Hygiëne
Faciliteiten

Mieke Hildering

Altijd weer genieten van zowel de sauna's als de prachtige omgeving

Irma

Prachtige sauna, schoon en mooi. Wat een heerlijke dag!

Nico

Een aanrader

Familie Müller

Het was geweldig

Pjotr

Wij hadden het luie zondag arrangement en dat was het ook! We hebben genoten van de uitgebreide wellness en de heerlijk ruime luxe kamer gecombineerd met uiterst vriendelijk en behulpzaam... Wij hadden het luie zondag arrangement en dat was het ook! We hebben genoten van de uitgebreide wellness en de heerlijk ruime luxe kamer gecombineerd met uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij komen zeker terug!

tina v bennekom

Wij hebben onze vakantie die nogal hectisch met veel feestjes en een verbouwing(je) heerlijk afgesloten, het was in een word TOP! mooie kamer, heerlijk genoten van de sauna's en lekker gegeten. Wij... Wij hebben onze vakantie die nogal hectisch met veel feestjes en een verbouwing(je) heerlijk afgesloten, het was in een word TOP! mooie kamer, heerlijk genoten van de sauna's en lekker gegeten. Wij komen zeker nog een keer terug!! FANTASTISCH

Simone

De kerstvakantie afgesloten met een weekend Fort Beemster. Het was heerlijk. Zowel de sauna, de luxe suite, het restaurant, het eten als de ontvangst! Wat een fijne plek om te mogen zijn.
We...
We komen zeker terug!

Janine Eecen

Alles heel goed en super genoten van sauna's, opgieting, bubbelbad, relaxruimte (wat heerlijk die waterbedden) hele fijne hotstone massage en smaakvolle inrichting. De welness was volgeboekt maar... Alles heel goed en super genoten van sauna's, opgieting, bubbelbad, relaxruimte (wat heerlijk die waterbedden) hele fijne hotstone massage en smaakvolle inrichting. De welness was volgeboekt maar hoefden gelukkig nergens in de rij en hadden overal genoeg ruimte. We vonden het eten in het restaurant bij de receptie helaas tegenvallen; niet zo veell smaak aan de gerechten als we verwachten..... We bleven ook slapen en waren verrast door de mooie luxe uitgeruste kamer. Douche super, helaas het bed te hard daardoor toch niet zo uitgerust wakker geworden als gehoopt... Zou zeker zachtere matrassen aanschaffen, zonder toplaag. Bedankt voor het fijne verblijf!

Beste Janine,
Bedankt voor uw bericht en de genomen moeite om ons van feedback te voorzien.
Beste Janine,
Bedankt voor uw bericht en de genomen moeite om ons van feedback te voorzien.
Goed om te horen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad. Jammer dat u niet heeft genoten van het restaurant. Jammer dat u niet heeft genoten van onze handgemaakte Nilson bedden.
We zien er naar uit om u snel weer te mogen verwelkomen.

Punt-Rensema

Super ervaring gehad, prachtige kamer, heerlijk gegeten en zalig ontzorgt. We komen zeker weer terug!

Femke Tjeertes

Heerlijk ontspannen mijn kerstvakantie afgesloten! Mooie kamer met een goed bed en je loopt zo door naar de sauna. Bij het ontbijt heb je niet veel keuze maar wat er ligt is topkwaliteit! En dat is... Heerlijk ontspannen mijn kerstvakantie afgesloten! Mooie kamer met een goed bed en je loopt zo door naar de sauna. Bij het ontbijt heb je niet veel keuze maar wat er ligt is topkwaliteit! En dat is voor mij belangrijker :-)