Service & klantvriendelijkheid
Faciliteiten

Jelmer

Bouewns nic korver rico

Romilda

Heerlijke sauna met super geweldig eten

Korff

Superrelaxed

Etske

Mooiste sauna die ik ken. Vooral in de zomer zeer geschikt. Ice tea van t huis en smoothies zijn waanzinnig.

Manuela pronl

Heerlijk ontspannen in deze wellness , we blijven steeds weer terug komen

Mar en Steef

Klasse

Emanuel

De reservering van de massage ging al fout. Aan tel duidelijk een uur besproken echter bij aankomst wordt je iets anders vermeld. Muren mogen wat onderhoud ondergaan. Opgieting met jong meisje was... De reservering van de massage ging al fout. Aan tel duidelijk een uur besproken echter bij aankomst wordt je iets anders vermeld. Muren mogen wat onderhoud ondergaan. Opgieting met jong meisje was amateuristisch. De tweede was daarentegen wel heel goed en professioneel, uitgevoerd door ervaren man met lang haar. Restaurant bediening mag best glimlachen. Zoutbad dicht wegens badkleding is voor het eerst dat we dat meemaken. Massage was te hard voor mij en vriendin.

Linda verheij

Zeer attent en vriendelijk personeel! Mooie kamers, heerlijk eten in de restaurants. Saunacomplex prachtig.
Zeker reden op terug te komen!