K. Den Besten

Heel goede samenwerking

Goede service

Lianne, kapsalon Mooi Coevorden

Snelle service, vrolijkheid van de mensen, makkelijk te bereiken, en producten ook erg goed! Machine werkt top, weinig onderhoud!

Topservice, erg tevreden

Spar

Goede service, altijd netjes en op tijd. En lekkere koffie :)

uitstekende service

Jerry Kleinman

Ik heb voor Fortune gekozen vanwege mijn eerdere ervaring als het gaat om een kop uitstekende koffie voor de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Aangevuld met goede service als er problemen zijn met... Ik heb voor Fortune gekozen vanwege mijn eerdere ervaring als het gaat om een kop uitstekende koffie voor de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Aangevuld met goede service als er problemen zijn met de machine. Ik kan het iedereen adviseren.

Reviewtitel:

De beste partner voor uitstekende koffie met top service!

Erik

We maken al jaren naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Fortune Coffee. Altijd goede service, vriendelijk en producten passend bij onze behoefte.

Dienstverlenend en persoonlijk

Gerrit de Boom St. Dierenambulance Vianen

Altijd zeer kundige en vriendelijke medewerkers. Of het nu gaat om een telefonische melding, een probleem of een bestelling ze lossen het altijd zeer goed en snel op.

Kortom....een TOPTEAM

Reviewtitel:

Niet alleen de producten zijn uitstekend maar ook het topteam dat er achter staat.

Joyce

Lekkere koffie (chocomel), voorraad altijd op orde, goed service en klantvriendelijk. Top

Reviewtitel:

De dag beginnen met een lekker bakje koffie

TECH4YOU

Zo leuk, op Nationale Koffiedag, verrast worden met een bezoekje van Roy met brownies! Onze dag kan niet meer stuk.

Verrassing!

Groepswonen Ouderen Nieuwegein

Betrouwbaar en betaalbaar. Service staat hoog in het vaandel

(H)eerlijke koffie en chocolade