Cor Verkolf inkoper

Gekozen voor een lokale leverancier met een uitstekende service en bereikbaarheid, flexibel en korte lijnen.

uitstekende service

Mulder Auto’s

Vriendelijk, en goed product

Contact is goed

Pomaz BV

Fijn bedrijf met vriendelijk personeel, kennis, en mooie producten.

Top bedrijf!!

SIA Hairdesign

Bij Fortune voel je de persoonlijke aandacht en kwaliteit die ze willen geven aan de klant. Het contact is makkelijk, altijd vriendelijk en er word met je meegedacht. Werk al 12 jaar samen met dit... Bij Fortune voel je de persoonlijke aandacht en kwaliteit die ze willen geven aan de klant. Het contact is makkelijk, altijd vriendelijk en er word met je meegedacht. Werk al 12 jaar samen met dit bedrijf en zou het iedereen kunnen aanraden, daarnaast krijgen wij van klanten vele complimenten over de lekkere koffie.

Aandacht voor de klant

Bas

Altijd vriendelijke medewerkers ter plaatse die onderhoud uitvoeren en de voorraad bijvullen

Reviewtitel:

Lekker koffie en goede service

Jenny

Super vriendelijk, komen afspraken na, goede koffie en uitgebreid aanvullend assortiment.

Reviewtitel:

Zowel bedrijf als koffie zijn aan te raden

Max Welten

Naast een top service en vriendelijke personeel. Ook nog eens geweldige koffie voor een mooie prijs.
Ik krijg regelmatig complimenten van klanten hoe lekker de koffie is! Zoals het hoort als je ontvangen wordt bij een bedrijf!
Ik zou Fortune Coffee bij iedereen aanbevelen!

Beste koffie van Breda

Dealer Totaal Concept

Hele goede service, zeer vriendelijk personeel, snelle levering, gewoon alles is goed! Een dikke aanrader!

De beste!