Lineage Gameren B.V.

In alle opzichten een betrouwbare en correcte partner.

Opsteker!

His Hope

De enthousiasme en vriendelijkheid is geweldig en staan altijd voor je klaar.

Geweldig

Stad Alkmaar Logistics

Heerlijke koffie en een uitstekende service!

Reviewtitel:

Heerlijke koffie en een uitstekende service!

Zijn Haarmode

11 jaar alleen maar plezier gehad van dit mooie bedrijf. Super service en heerlijke koffie. En een koffieautomaat die een heerlijke bak koffie geeft! Voor nu Eerst Koffie!!

De fijnste koffieproducent van Nederland

Arnaud Hekkert NCI Facility

Uitstekende koffie, super service. Zeer korte lijnen, makkelijk bestellen en bij onverhoopte storingen wordt altijd alles op zeer korte termijn opgelost.

Reviewtitel:

Snel, lekkere koffie en top service.

Brabantse hei

Goede, fijne en snelle service. “Problemen” worden serieus genomen en snel aangepakt. Levering is TOP

Top service

Antwan Tuinprojecten

Het altijd feest als Fortune is geweest, Service, kwaliteit en super vriendelijk!

Buiten Gewoon Goed

LEFEBRE Supermarkten BV

Super vriendelijke en enthousiaste medewerkers die passie hebben voor koffie

Buitengewoon tevreden

School de Rank

Ze zijn heel persoonlijk, geen vast contract, je weet ook waar de koffiebonen vandaan komen. (steunt hiermee een koffie project in Oeganda, waardoor boeren gezinnen zelfvoorzienend worden.) en de... Ze zijn heel persoonlijk, geen vast contract, je weet ook waar de koffiebonen vandaan komen. (steunt hiermee een koffie project in Oeganda, waardoor boeren gezinnen zelfvoorzienend worden.) en de koffie smaakt voortreffelijk.

goeie koffie

Nellie

Op school hebben wij ons koffiezetapparaat van Fortune, waarmee we heerlijke koffie en thee kunnen zetten. En als er iets op is, wordt het altijd snel weer aangevuld! Onze complimenten voor de goede... Op school hebben wij ons koffiezetapparaat van Fortune, waarmee we heerlijke koffie en thee kunnen zetten. En als er iets op is, wordt het altijd snel weer aangevuld! Onze complimenten voor de goede en vriendelijke service, waar we dagelijks van genieten!

Reviewtitel:

Helemaal tevreden over Fortune!