Lida van Vliet

Iphone 12 gekocht bij jullie. Twee weken geleden en 5 dagen later het nare bericht over een te hoge straling bij dit model.
Daar maak ik me erge zorgen over. Over jullie levering niets dan...
Daar maak ik me erge zorgen over. Over jullie levering niets dan lof. Snelle en keurig.
Hopelijk komt er een oplossing voor dit stralings probleem.
Vr groet.
L v Vl

Reactie Forza Refurbished:

Hi Lida,
om hopelijk je zorgen iets weg te kunnen nemen: Apple is bezig met een software-update om dit probleem aan te passen. Dus dit binnenkort beschikbaar zijn :)
Meer informatie kun je...
Hi Lida,
Meer informatie kun je hier vinden: https://www.forza-refurbished.nl/nieuws/iphone/iphone-12-straling-oplossing
Mocht je andere vragen hebben, neem even met ons contact op!
Groet,
Menno

A.L.J. van der Vleuten

Enkele jaren geleden heb ik via De Telegraaf een i-Phone van Forza gekocht. Nooit enig probleem gehad. De keuze voor Forza was daarom niet moeilijk toen mijn vrouw aan een "nieuwe" i-phone toe was.... Enkele jaren geleden heb ik via De Telegraaf een i-Phone van Forza gekocht. Nooit enig probleem gehad. De keuze voor Forza was daarom niet moeilijk toen mijn vrouw aan een "nieuwe" i-phone toe was.

Franco Achtien

Top service, zeer snel in huis en uitstekend product!

Jolijn van ´t Hoff

Super tevreden. Een mooi toestel goede kwaliteit en hele snelle bezorging. Eerder heeft mijn moeder hier een toestel besteld met wat problemen, dit werd super opgelost. Erg blij mee!

Marcel Wennekes

Super snelle levering en prima product

Martin Jonge

Ben erg tevreden over mijn bestelde Iphone. Product juist omschreven en snelle levering.

A Blankestijn

Jullie zijn uitstekend telefonisch bereikbaar. Dat is een zeldzaamheid maar bindt!
Adequate website, geen gezoek, geen kleine lettertjes of verborgen extra’s die pas bij de kassa duidelijk worden
Product is exact zoals beschreven. Zo goed als nieuw is dat ook. Dat heb ik anders meegemaakt.
Super snelle levering; ik kon gelijk verder.
Ik snap wel waarom het bedrijf waar ik werk met jullie zaken doet

Rudi Everts

Doen wat ze zeggen💪🏻 ( tot nu toe😁)