Ad Smit

Meerdere telefoons hier gekocht ,op aanraden van zoon dit product aangeschaft, zeer tevreden.

Marcel Vroomen

Mooie Ipad, nette prijs voor een gebruikte Ipad. Levering binnen 1 werkdag. Netjes verpakt.

arnold Hoonakker

Klantvriendelijk behulpzaam prijs scherp in de markt, Levering volgens belofte.

Dennis H.

Wat een duidelijke communicatie en wat een gave verpakking.
Alles is helder gecommuniceerd en alles klopt.

Richard Van Veen

Supersnel en topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Voor herhaling vatbaar! Toppers!

J de Ruiter

Ruim assortiment , gemakkelijk te bestellen ,snel geleverd en netjes en degelijk verpakt verstuurd.
Bovendien zag de iPhone er erg netjes uit

Tineke Strijbosch

Na lang geaarzeld te hebben voor het kopen van een tefurbished IPhone, toch de stap gezet. De goede reviews en de zekerheid van twee jaar garantie bij Forza trokken mij over de streep. Inmiddels... Na lang geaarzeld te hebben voor het kopen van een tefurbished IPhone, toch de stap gezet. De goede reviews en de zekerheid van twee jaar garantie bij Forza trokken mij over de streep. Inmiddels mijn (zo goed als) iPhone se 2020 ontvangen. Keurig verpakt in doosje met lader en kabeltje. De iPhone ziet er optisch uitstekend uit, dus blij mee! Batterij conditie 88%, daar kan ik nog even mee vooruit. En mocht dat niet het geval zijn, ook op de batterij is er twee jaar garantie. Dat is geruststellend.
Verder: snelle verzending, factuur via de mail en tips voor je IPhone.
Tevreden klant dus!