Ron Verstappen

Super goede en snelle service, mooie producten die betaalbaar zijn

Pim Ankum

Op de eerste Iphone zat een enorme kras, die volgens FR zou passen bij lichte gebruiksporen. Aangezien ik deze FR-telefoon via de NRC webwinkel had gekocht, retour naar NRC webwinkel gezonden en... Op de eerste Iphone zat een enorme kras, die volgens FR zou passen bij lichte gebruiksporen. Aangezien ik deze FR-telefoon via de NRC webwinkel had gekocht, retour naar NRC webwinkel gezonden en geld retour gekregen(289€).
Toen meteen andere refurbished Iphone SE2020 128Gb besteld direct bij FR, “als nieuw “ voor +- 348€.
Heb die nu een week, maar de foto’s die het toestel maakt zijn onscherp. De video’s niet (!??). Verder doet ie alles naar behoren.
Ik worstel nu met de vraag of ik m weer terug zal sturen…
Ik baal, en heb er spijt van dat ik geen echte nieuwe heb gekocht bij Apple.
Groet
Pim Ankum, Haarlem.

Reactie Forza Refurbished:

Beste Pim,
Naar aanleiding van ons telefonisch contact heb ik je het retourformulier en een gratis verzendlabel toegestuurd zodat we het toestel kunnen omruilen.
We houden contact totdat...
Beste Pim,
We houden contact totdat alles naar tevredenheid is opgelost.
Groet,
Forza

Leo Groenendaal, Zorggroep Zaanstreek

Snelle levering en een goed product voor een goede prijs. Zeker met het oog op duurzaam gebruik van grondstoffen iedereen aan te raden een refurbished product aan te schaffen in plaats van nieuw

Pieter van den Akker

Aan deze interactie heb ik een professioneel en efficiënte indruk van Forza overgehouden. Website is overzichtelijk en het is gemakkelijk de bestelling te plaatsen. Mijn enige observatie is dat mbt... Aan deze interactie heb ik een professioneel en efficiënte indruk van Forza overgehouden. Website is overzichtelijk en het is gemakkelijk de bestelling te plaatsen. Mijn enige observatie is dat mbt de berichtgeving over de verzending enige verwarring was. Kreeg eerst een bericht dat de zending was afgeleverd (inclusief een 'handtekening'!), wat niet het geval was. Vlak daarna een bericht dat de levering later die dag zou plaatsvinden. En zo is het ook gegaan.

Jan Zijderveld

Goede informatievoorziening, gemaakte afspraak 100% nagekomen