Top…,alles bestens verpakt en netjes per mail op de hoogte gehouden…maar dat de iPhone er als nieuw uitziet en top functioneert had ik echt niet verwacht…Groot compliment aan Forza medewerkers👊🏻
Ham
(Bewerkt)
Goede klantenservice!
Marco Lubbers
Tevreden
Bart van Aarle
Goed en net toestel voor een mooie prijs!
Cees Wellens
Forza heeft een hele goede service en ze verkopen goede producten
M Van Kan
Snelle levering van een prima product
Laura Van Veenendaal
Snel een fijne iPad
Piet Verdouw
Alles direct gevonden en de bestelling verliep probleemloos.
Jan van Haastrecht
Mooie uitgebreide website waarbij je gemakkelijk een keuze kunt maken welke telefoon je wilt bestellen. Daarbij heb je keuze in de staat waarin de telefoon verkeerd. Ikzelf had zo goed als nieuw...Mooie uitgebreide website waarbij je gemakkelijk een keuze kunt maken welke telefoon je wilt bestellen. Daarbij heb je keuze in de staat waarin de telefoon verkeerd. Ikzelf had zo goed als nieuw besteld (scheelde € 20) en de telefoon is gewoon nieuw en tegen een prijs die aanzienlijk scheelt met een nieuwe telefoon. Verder vandaag besteld en morgen geleverd, klopt inderdaad. Ik heb de telefoon vrijdagmiddag besteld en zaterochtend werd deze bezorgd door Postnl. Van te voren kreeg ik een tijdstip toegestuurd waarneer deze voor de deur zo staan. Ook dit klopte precies. Kortom, Forza maakt waar wat ze zegt en is logistiek prima in orde.