Iphone besteld - zo goed als nieuw. volgende dag geleverd. aan dat "zo goed als nieuw" was geen woord gelogen. Perfecte staat, zowel van buiten als van binnen. Alles werkt als een zonnetje. Zeer...Iphone besteld - zo goed als nieuw. volgende dag geleverd. aan dat "zo goed als nieuw" was geen woord gelogen. Perfecte staat, zowel van buiten als van binnen. Alles werkt als een zonnetje. Zeer tevreden!
Barry Scholten
Licht gebruikt toestel gekozen als refurbished . Maar toestel was aan alle zijden beschadigd en dikke kras op het scherm. Teruggestuurd. Gelukkig wel snel geld terug.
Laurens Verlaek
Ik vind het toch altijd spannend omdat je niet weet wat je kan verwachten…hoe is goed of slecht kom je ervan af. Het is toch een flinke aankoop. Maar ik was blij verrast, mijn nieuwe telefoon...Ik vind het toch altijd spannend omdat je niet weet wat je kan verwachten…hoe is goed of slecht kom je ervan af. Het is toch een flinke aankoop. Maar ik was blij verrast, mijn nieuwe telefoon zag er erg goed uit en ja lijkt wel nieuw.😄 Heb er ook niet lang op hoeven wachten en de e-mails waren ook geruststellend omdat er een telnummer bij stond om te bellen mochten er vragen zijn. TOP
G Boon
Had 2maal i phone besteld snel en goed geleverd toestellen zagen er als nieuw uit en werken perfect zeer tevreden
Bennie Besselink
Snelle levering, prima ipad
Frank Hogenbirk
Levering volgende werkdag, zoals beloofd. Kwaliteit van het toestel prima.
Cherry Schrijvers van Zenden
Voor wat er gekocht is een hele goede verhouding prijs/kwaliteit. Levering volledig volgens de specificaties webwinkel. En drie jaar garantie. Pas net in bezit, maar voor nu heel tevreden.
Cor Leenders
Prima ervaring, over de jaren meerdere refurbished items gekocht, tot tevredenheid.
Klaas
Pluspunten: 1) zeer snel geleverd. avonds 22 uur besteld, volgende middag in huis. 2) telefoon ziet er zeer netjes uit (paar kleine krasjes zoals aangegeven dat dat kon) 3) batterij...Pluspunten: 1) zeer snel geleverd. avonds 22 uur besteld, volgende middag in huis. 2) telefoon ziet er zeer netjes uit (paar kleine krasjes zoals aangegeven dat dat kon) 3) batterij doet het prima 4) mee bestelde hoesje is degelijk
2 minpunten: 1) toestel blijkt Amerikaans te zijn: dat hiermee de instellingen Engels zijn vind ik geen probleem. Wel dat hiermee het toetsenbord voor whatsapp, gmail etc ook Engels is! En dus ook hiermee de functie van voorstellen voor te typen woorden, grammatica check etc. De mevrouw van de klantenservice (heel vriendelijk) kon ook niet 1,2,3 op de website vinden dat ik dit had kunnen/moeten weten- dus dat zou beter aangegeven mogen worden. Uiteindelijk google toetsenbord gedownload en als voorkeurs instelling ingesteld- hiermee dit enigszins opgelost (alleen toetsen zitten dan beetje op andere plek dan ik gewenst was dus beetje wennen). 2) de mee geleverde screenprotector is niet compatibel met je vingerprint! Ik kwam er achter na het instaleren dat mijn vinger niet herkent werd. De telefoon kwam met suggestie de screen protector eraf te halen en toen werkte het wel. Beetje stom dat deze screen protector wordt geadviseerd door Forza bij deze telefoon, maar dat deze vervolgens niet compatibel is met een super handige functie van de telefoon. Heb Forza hierover gemaild dus benieuwd naar de reactie hierop.
Voor de rest dus erg tevreden. Heb een nette telefoon, snel geleverd voor prima prijs.