Hilde van Nifterik

Voor een mooie prijs een Iphone 12 gekocht. Ontzettend blij mee. Het opstarten, installeren en het overzetten van data gaf in het begin wel wat problemen, maar gelukkig was de klantenservice goed... Voor een mooie prijs een Iphone 12 gekocht. Ontzettend blij mee. Het opstarten, installeren en het overzetten van data gaf in het begin wel wat problemen, maar gelukkig was de klantenservice goed bereikbaar en werd ik fijn geholpen. Ik ben erg tevreden met het proces met met mijn nieuwe telefoon. Ik raad Forza zeker aan!

Grietje

Prijzen zijn niet altijd kloppend. Soms heb je voor hetzelfde geld gewoon een nieuwe. Vb iphone 15 staat hier aangeboden voor 729 terwijl die nieuw voor 720 kost. Hoort niet zo te zijn als je 2de... Prijzen zijn niet altijd kloppend. Soms heb je voor hetzelfde geld gewoon een nieuwe. Vb iphone 15 staat hier aangeboden voor 729 terwijl die nieuw voor 720 kost. Hoort niet zo te zijn als je 2de hands en gebruikt toestal koopt

Goedenavond Grietje,
Goedenavond Grietje,
Bedankt voor uw review! Eén van de belangrijkste redenen dat er wordt gekozen voor refurbished is inderdaad de prijs. Soms kan het zo zijn dat andere aanbieders acties hebben op nieuwe iPhones. Wij proberen hier zo goed en zoveel mogelijk op te letten, maar soms kan dit voorkomen. Zie je nou iets bijzonders qua prijs, raad ik je altijd aan om met onze Servicedesk contact op te nemen. Daarnaast hebben we van tijd tot tijd leuke kortingsacties, waardoor het prijsverschil ten opzichte van nieuw alleen nog maar meer kan worden.

De Rooy Hoveniers

Snelle verzending en keurige levering

Kees Bakker

In 2019 de eerste iPhone 7s voor mijn vrouw en hebben deze pas vervangen voor een iPhone 14 pro max. Beide telefoons zijn zo goed als nieuw verkocht en zijn ook niet van nieuw te onderscheiden. In 2019 de eerste iPhone 7s voor mijn vrouw en hebben deze pas vervangen voor een iPhone 14 pro max. Beide telefoons zijn zo goed als nieuw verkocht en zijn ook niet van nieuw te onderscheiden.
Wij zijn zeer tevreden over de super snelle levering en wensen het Team van Forza Refurbished het allerbeste toe voor de toekomst.
Met vriendelijke groeten Fam. K. Bakker

Alex

Slecht artikel

4-11-2024 - Update:
Goedemorgen Alex,
4-11-2024 - Update:
Goedemorgen Alex,
Per mail hebben wij contact gehad over de iPhone 13 Magsafe hoes. Hiervan heb ik u kosteloos een nieuwe toegestuurd, waarbij u opnieuw in de lucht kwam over de kwaliteit. Ik heb in ons magazijn een aantal hoezen uit de verpakking gehaald en ben tot de constatering gekomen dat het hier gaat om een veiligheidsplastic / cellofaan. Wanneer je deze van de binnen- en buitenkant haalt, heb je een 100% kwalitatieve hoes.
Groet,
----
Goedenavond Alex,
Op 17 oktober heeft u bij Forza een Magsafe hoes besteld voor uw iPhone 13. U geeft aan dat dit een slecht artikel is. Zou u met mij de exacte reden kunnen delen waarom u dit een slecht artikel vindt? U kunt dit doen door te reageren op mijn mail.
Alvast bedankt!
Groet,

Bart

Producten niet geleverd zoals omschreven, klantenservice onbereikbaar

Goedenavond Bart,
Goedenavond Bart,
Bedankt voor het delen van jouw review! Je geeft aan dat de producten niet zijn geleverd zoals ze staan omschreven. Ik snap dat dat vervelend is en ik wil dit graag voor je oplossen.
Je hebt aan onze Servicedesk laten weten dat dit allereerst om de batterijcapaciteit gaat. Bij 2 van de 3 iPhones die je bij Forza, of een aan ons gerelateerde partner hebt gekocht, is de batterijconditie 85% en hoger geweest. Dit is ook de regel die is gesteld vanuit het Keurmerk Refurbished. Wij vervangen niet alle accu's op voorhand, omdat dat tegenstrijdig is met het duurzame karakter van ons product.
Bij één van deze iPhones had je een batterijmelding, omdat de vorige accu is vervangen. Dit is een tijdelijke melding die binnen 14 dagen verdwijnt en betekent juist iets goeds: hij is namelijk vervangen door een 100% volledig functionele batterij van Forza.
De andere iPhone heeft bij de eerdere softwarematige check op 85% gestaan, maar is tijdens het moment van leveren 84% geworden. Hierover is eerder met jou contact geweest en daarbij is voorgesteld om de iPhone te retourneren.
Als laatste gaf je aan dat er geen 20W USB-C opladers bij waren geleverd. Deze heb ik vandaag voor je in nalevering geplaatst en daarmee hoop ik dat we dat hebben opgelost.
Ik kijk uit naar jouw reactie.