Martin Tijmes

Zeer duidelijk en komt de afspraken na zeer aan te raden

Marijke Altena

Ondanks het feit, dat ik nog geen lange gesprekken heb gevoerd, ben ik zeer tevreden over mijn Refurbished I-phone. Alles functioneert, dat is al geweldig en dat voor minder dan de helft van de... Ondanks het feit, dat ik nog geen lange gesprekken heb gevoerd, ben ik zeer tevreden over mijn Refurbished I-phone. Alles functioneert, dat is al geweldig en dat voor minder dan de helft van de nieuw prijs!

Susanne

Zeer tevreden! Snelle verzending, iPhone in perfecte staat!

rik wal

Voor de tweede keer in 6 jaar nw telefoon gekocht. Voor de tweede keer zo blij als een kind met kerstmis. Goed werkend prachtige 12pro schitterend van kleur blauw en natuurlijk, geweldig werkend.... Voor de tweede keer in 6 jaar nw telefoon gekocht. Voor de tweede keer zo blij als een kind met kerstmis. Goed werkend prachtige 12pro schitterend van kleur blauw en natuurlijk, geweldig werkend. Deze man 76 jaar oud kan weer jaren vooruit met dit toestel.

Will / Autoplaza

Zeer snelle levering! We hebben al eerder voor ons bedrijf zaken gedaan met Forza naar volle tevredenheid. We gaan ervan uit dat het nu ook weer goed gaat de komende jaren.