Ljubinka Tadic

Snelle levering, niet blij met het product

Reactie Forza Refurbished:

Beste Ljubinka,
Beste Ljubinka,
Het spijt me te horen dat je niet tevreden was over je aankoop! Ik heb je telefonisch en via de mail geprobeerd te bereiken om uit te zoeken wat er aan de hand is met je product en hoe we je kunnen helpen. Helaas heb je nog niet gereageerd. We zouden je graag ondersteunen als er een probleem is, neem gerust contact met ons op zodat we iets voor je kunnen doen.
Menno | Forza

Marion Sondij

Prima ervaring met mijn bestelde Iphone,had nog een vraagje heb even gebeld en werd erg goed geholpen met de uitleg!

Marion van Rennes

Prima bedrijf, snelle levering en de iPad was nagenoeg nieuw! Duidelijke website met goede informatie.

B. Sorgedrager

Na een aantal sites te hebben bekeken om een refurb iphone aan te schaffen vond ik Forza het beste aanbod had. Heel eenvoudig kiezen tussen het grote aanbod! Ook de vermelding tot wanneer er updates... Na een aantal sites te hebben bekeken om een refurb iphone aan te schaffen vond ik Forza het beste aanbod had. Heel eenvoudig kiezen tussen het grote aanbod! Ook de vermelding tot wanneer er updates voor een type iPhone geleverd wordt is top! Kortom een prima keus voor de aanschaf van een IPhone, met ook nog een 3 jaar durende garantie!!

Bart Honingh

Zeer prettige ervaring. Ik had een iPhone X besteld, eerst contact gehad via de chat ivm batterij en scherm. Werd keurig te woord gestaan door iemand met kennis. Daarna de telefoon besteld.