Lidia

(Bewerkt)

Sim kaart deed het niet, heb het toestel teruggestuurd en na schriftelijk contact mijn geld teruggekregen. Het een en ander heeft te lang geduurd, helaas. Mijn vorige toestel kwam hier ook vandaan... Sim kaart deed het niet, heb het toestel teruggestuurd en na schriftelijk contact mijn geld teruggekregen. Het een en ander heeft te lang geduurd, helaas. Mijn vorige toestel kwam hier ook vandaan en daar wel fijne ervaring mee gehad.

Corry van Riel

Voor de tweede keer een i-phone besteld. En weer bijzonder tevreden.
Snelle service.
Had een verkeerd artikel toegezonden gekregen, maar dit werd meteen naar volle tevredenheid opgelost.

Chantal Geurtsvkessel

Super snelle levering , netjes en goed verpakt

Dirk Vereijken

Goed en snelle levering en telefoon ziet er perfect uit zeer tevreden met her product

Sander uit Emmeloord

Mijn ervaring met Forza Refurbished is heel goed. Ik had eerst een Iphone SE 2020 bij een concurrent gekocht. Duurde weken, geen contact, veel gedoe, uiteindelijk de order geannuleerd. Vervolgens... Mijn ervaring met Forza Refurbished is heel goed. Ik had eerst een Iphone SE 2020 bij een concurrent gekocht. Duurde weken, geen contact, veel gedoe, uiteindelijk de order geannuleerd. Vervolgens bij Forza Refurbished dezelfde telefoon voor dezelfde prijs besteld, één dag later had ik hem in huis. De screen protector zat er nog niet bij. Direct gebeld en één dag later had ik ook deze in huis. Oftewel: absoluut tevreden met de klantenservice, de dienstverlening en ook de kwaliteit van de Iphone. Ik had de meest goedkope optie en dus het meest zichtbaar gebruikt, maar hij oogt als nieuw.

Karin de Groot-van Boheemen

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Duidelijke informatie, snelle levering en ook over de levering werden we goed op de hoogte gehouden. De telefoon werkt perfect, kleine beschadiging te zien... Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Duidelijke informatie, snelle levering en ook over de levering werden we goed op de hoogte gehouden. De telefoon werkt perfect, kleine beschadiging te zien op de telefoon, maar is echt minimaal. Wij zijn dik tevreden! Wij raden Forza Refurbished zeker aan bij andere vrienden/familie.

stef

Zeer goede ervaring en snelle respons op je mail/ vragen

P Borsboom

Snelle levering, goede kwaliteit smartphone