Cherique Ridder

Snelle levering (binnen 24 uur). Erg fijn als je een nieuwe telefoon nodig hebt. Ook staat er op de website goed uitgelegd wat je kan verwachten bij een telefoon met lichte gebruikssporen. Ik koos... Snelle levering (binnen 24 uur). Erg fijn als je een nieuwe telefoon nodig hebt. Ook staat er op de website goed uitgelegd wat je kan verwachten bij een telefoon met lichte gebruikssporen. Ik koos die variant en was positief verrast over het uiterlijk van mijn telefoon. Ik krijg wel een melding over een niet-originele batterij die mogelijk in mijn telefoon zit. Forza laat op voorhand ook wel weten dat dit kan gebeuren en dat ze met kwalitatief goede onderdelen werken. Dat geloof ik dan maar. Ik ben tevreden en vind het fijn dat ik een goede telefoon heb kunnen kopen zonder de nieuwprijs te betalen. :)

Bouke

Na een keuze te hebben gemaakt op de overzichtelijke website heb ik een iphone besteld en volgende dag ontvangen. Compleet, mooi verpakt en prima kwalitei!. Jullie doen wat je belooft!

Henk Vieregge

Telefoon besteld en zeer vlot bezorgd en een prima toestel voor een redelijke prijs.

L Kauffeld

Top bedrijf en dat mag gezegd worden, telefonisch contact is snel gelegd zonder lange wachttijden en duidelijk in communicatie naar de klant. Een Iphone besteld met lichte gebruikssporen welke ik... Top bedrijf en dat mag gezegd worden, telefonisch contact is snel gelegd zonder lange wachttijden en duidelijk in communicatie naar de klant. Een Iphone besteld met lichte gebruikssporen welke ik nog niet ontdekte. Er kwam na het installeren en melding over de batterij, een app daarover gedaan en gelijk antwoorden gekregen, echt service met een grote S. Ook de website is overzichtelijk met handleidingen om gegevens over te zetten van de oude naar de nieuwe telefoon. Ook is deze webwinkel aangesloten bij winkelkeurmerk wat vertrouwen geeft, een dikke aanrader dus deze webwinkel en hun producten.

Harm

Super tevreden! Om 2215u een Apple Watch 5 besteld en betaald met Klarna in3. Kwartiertje later al de verzendbevestiging met track en trace. Volgende ochtend om half 11 had ik de Apple Watch 5 al in... Super tevreden! Om 2215u een Apple Watch 5 besteld en betaald met Klarna in3. Kwartiertje later al de verzendbevestiging met track en trace. Volgende ochtend om half 11 had ik de Apple Watch 5 al in huis. De Watch verkeerd in goede staat, maar er zat inkt op (alsof iemand met een pen in de microfooningang heeft geprobeerd de Watch te resetten) hierover een mailtje gestuurd en binnen een paar uur antwoord ontvangen dat ze de staat van de Watch downgraden en ik een creditering van €20,- ontvang. Topservice! Watch werkt uitstekend en de batterijcapaciteit is 99%!! Heel blij mee.

Alexander

Goed telefonische advies snel geleverd en goed product!

Hans ten Broeke

Forza is een prima bedrijf. Prijs/kwaliteit is goed. Snelle levering. iPhone zag er perfect uit en doet het prima.

H. Esschendal

Nooit van Forza Refurbished gehoord maar door goede reviews op internet, toch eens verder gekeken op de website voor de aanschaf van een iPhone x. Daar ben ik in geslaagd. Snelle afwikkeling en... Nooit van Forza Refurbished gehoord maar door goede reviews op internet, toch eens verder gekeken op de website voor de aanschaf van een iPhone x. Daar ben ik in geslaagd. Snelle afwikkeling en snelle bezorging. Product zeer netjes en geen beschadigingen. Al met al zeer tevreden! Hoop veel plezier te hebben met nieuwe aankoop van Forza Refurbished.

Peter Boer

Goede informatie, snelle en correcte verwerking en super snelle levering!