Ik ben zeker tevreden. Werkt prima, en ziet er goed uit.
Paul Coppens
Correct - kwalitatief- prima duidelijke service
Hans Geerts
Gewoon heel goed.
Marian
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
C.P. Burger
Goed, en correct
Ben van den Berg
Mooie iphone die zgan is en goed werkt . Tweede toestel dat ik hier koop 100% tevreden.
koen post
Moest ipad voor mijn vrouw zoeken ter vervanging. Veel sites natuurlijk bekeken en er zijn er veel. Kwam ook langs bij Forza en a. het leek een vriendelijk ingerichte site met b. goede denk...Moest ipad voor mijn vrouw zoeken ter vervanging. Veel sites natuurlijk bekeken en er zijn er veel. Kwam ook langs bij Forza en a. het leek een vriendelijk ingerichte site met b. goede denk betrouwbare info en c. garantie 3 jaar en d. aantoonbaar betrouwbaar internet koopadres (met allerlei zekerheden). Dinsdag besteld en woensdag was de ipad er en dat in kerstperiode! Was vergeten de 20 euro eindejaarskorting in te vullen en nadat ik dat had gemeld krijg ik dat alsnog terug. Dus ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf en ik vind van mezelf dat ik dat ook gewoon mag zeggen want er gaat veel mis met de internetaankopen maar niet bij mijn aankoop bij Forza.
Gert-Jan Dikken
Forza Refurbished heeft mij prima geholpen aan een mooie Iphone SE. Snel en degelijk.