Peter schiks

Goed bedrijf leveren snel en goed
Vriendelijk en behulpzaameen echte aanrader

Inge V

Reeds de derde keer dat ik een telefoon koop via dit bedrijf. De service is waanzinnig! Amper 16 uur later werd de telefoon geleverd. Het toestel is zoals altijd prima in orde. Dit keer kocht ik een... Reeds de derde keer dat ik een telefoon koop via dit bedrijf. De service is waanzinnig! Amper 16 uur later werd de telefoon geleverd. Het toestel is zoals altijd prima in orde. Dit keer kocht ik een zo goed als nieuw apparaat. Vorige keren een zichtbaar beschadigd. Maar ook deze waren zo goed als nieuw. Ik ben zeer tevreden en heb het aan mijn ouders en een vriendin die op zoek is naar een nieuwe telefoon aangeraden.

Vriendelijke groet!

Andre Brouwer

Transparant in alles, goed bereikbaar, goede beschrijving. Mooie iphone en snel geleverd. top!

Jose Giersbergen

Prima alleen het BTW. nummer was een probleem

A De Ronde

Telefoon werkt, ipad teruggestuurd

Reactie Forza Refurbished:

Beste Antje,
Beste Antje,
heel jammer dat er een probleem was met de iPad! We hebben meteen geprobeerd om het toestel voor je om te ruilen, helaas is dit door een voorraadtekort niet gelukt. We hebben er z.s.m. voor gezorgd dat je een terugbetaling van ons ontvangt voor dit artikel.
Mochten we je ergens anders mee kunnen ondersteunen, laat het ons graag weten.
Groet,
Menno | Forza