Marie-José Geurts

Goed verzorgd,prima verpakt en zeer snelle levering

Uw ervaring

Snelle levering en goed verzorgd

Van Emden

Snel en efficiënt

Eenvoudige site, snelle levering

N. Verdouw

Ik heb eigen foto's op een kerstkaart van jullie gezet en er met een eigen tekst een nieuwjaarskaart van gemaakt. Ik heb nog geen andere site aangetroffen die zo gebruiksvriendelijk was. Het ging... Ik heb eigen foto's op een kerstkaart van jullie gezet en er met een eigen tekst een nieuwjaarskaart van gemaakt. Ik heb nog geen andere site aangetroffen die zo gebruiksvriendelijk was. Het ging allemaal erg makkelijk. Bovendien waren de kaarten snel geleverd en de kwaliteit prima!
Het zoeken naar de juiste frames was wel wat moeilijker.

Uw ervaring

Gebruiksvriendelijk als het gaat om invoegen van eigen foto's en tekst. (Ik snap niet waarom hierboven alle ovaaltjes groen worden

Passmann

Uw ervaring

prima product en snelle levering

Soeteman

De site was duidelijk vormgegeven en een bestelling was snel geplaatst. De levering was in goede staat binnen gekomen. En onze Ipad case met foto was prachtig. Onze complimenten!

Goede kwaliteit

Roubos

Erg positief, vlotte afhandeling

Uw ervaring

Eerde dan verwacht de bestelling binnen. Twee dagen daarvoor kreeg ik nog een bericht dat de bestelling nog binnen moest komen (bij hen zelf).
En mooi kwaliteit van de bestelling

Natasja

Fotopuzzel besteld, snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

marianne van veen

Goeie site, heel duidelijk instructie, top kwaliteit.

Uw ervaring

goeie site, heel duidelijk instructie, top kwaliteit.

Dugardeyn

Na ontvangst hebben we de magneetfoto’s op de frigo gehangen, waar al vrij snel één magneet op de grond viel: de magneet bleef hangen, maar het foto gedeelte is gevallen. Een domper!

Reactie Foto Jos Droog:

Beste Dugardeyn,
Dit is uiteraard niet de bedoeling.
Ik zal contact met u opnemen om het op te lossen.
Pieter

mandy rijnsburger

Top service goede kwaliteit en niet duur

Uw ervaring

top service goede kwaliteit en niet duur