Linda Haanstra

Wat is het fotoboek prachtig geworden. Voor het eerst dat ik een fotoboek heb gemaakt. Bij meerder sites gekeken. Bij veel moest ik nog een programma downloaden. Moeilijk foto s up te loaden. Bij... Wat is het fotoboek prachtig geworden. Voor het eerst dat ik een fotoboek heb gemaakt. Bij meerder sites gekeken. Bij veel moest ik nog een programma downloaden. Moeilijk foto s up te loaden. Bij jullie wees dit voor zich. Erg gemakkelijk, super overzichtelijk en leuk dat pagina's in kleur kunnen en animatie er bij! Ook de prijs is goed. Bij de meeste kost het veel meer!
Als ik weer een boek ga bestellen kom ik om deze redenen zeker bij jullie! Ga zo door!

Guy

Prijs uitstekend, kwaliteit van het album was perfect. Het enige dat ik nog zou willen is een preview mogelijkheid van het album voordat je bestelt.

Helen

De eerste keer dat ik een fotoboek heb laten maken en ik ben er super blij mee! Super kwaliteit! Hier ga ik zeker nog fotoboeken laten maken!

Zeer eenvoudig en prettig
Voor problemen met mijn foto's werd ik op tijd gemailed erover met een suggestie en een oplossing
Het eindresultaat was boven verwachting

H Dekker

Het programma werkt prima en het fotoboek ziet er mooi uit

Rob

4x Forex 40x40 print laten maken. TOP! Strak, berescherp en perfect verpakt! Levering binnen 24 uur!

D.C. Mulder

Ziet er mooi uit! Levering was alleen een dag later dan verwacht.

Michael

Eenvoudige software om het fotoboek te bewerken. Upload ging snel. En ook nog snel in huis. Prima.

Lost

+ Goede service, goede communicatie.
+ Goede service, goede communicatie.
- Ondanks dat bij het ontwerpen al werd aangegeven dat de kwaliteit minder zou zijn had ik gehoopt dat de foto/poster scherper had geworden bij het eindresultaat. Voor €30 mag je dat toch verwachten?

Lucienne van Ek

Ik krijg veel te veel spam mails van jullie. Wat bij mij overigens als enig effect heeft dat ik nooit meer iets bij jullie zal bestellen. Als ik op de link 'uitschrijven' klik, dan krijg ik een... Ik krijg veel te veel spam mails van jullie. Wat bij mij overigens als enig effect heeft dat ik nooit meer iets bij jullie zal bestellen. Als ik op de link 'uitschrijven' klik, dan krijg ik een foutmelding. Pagina bestaat niet, dus uitschrijven van jullie zeurmails behoort kennelijk niet tot de mogelijkheden. Per ongeluk expres uiteraard. Goed bezig, Fotoalbum!

Reactie Fotoalbum.nl:

Beste Lucienne,
Jammer om te horen dat onze mails als spam worden ervaren. We sturen bewust nooit vaker dan 2 keer per maand een mailing over onze acties.
Normaliter is het gewoon mogelijk...
Beste Lucienne,
Normaliter is het gewoon mogelijk om uzelf uit te schrijven via de mail. Helaas was erop de desbetreffende dag een tijdelijke mailstoring bij onze server waardoor de uitschrijflink niet werkte.
We nemen uw feedback mee in onze communicatie naar onze klanten om onze service te verbeteren.
Bedankt!
Team Fotoalbum.nl