Corry van der Valk

Al een aantal jaren maak ik mijn boeken bij dit bedrijf.
Ik vind het leuk om met het programma te werken.
bij vragen word ik altijd goed geholpen.

EAJ Schoenmaeckers

Een bedrijf dat waar maakt wat het beloofd en de klant voorop stelt. Ook het contact verloopt zoals het hoort. problemen- als die er al zijn- worden snel opgelost.De betreffende foto's waren/zijn... Een bedrijf dat waar maakt wat het beloofd en de klant voorop stelt. Ook het contact verloopt zoals het hoort. problemen- als die er al zijn- worden snel opgelost.De betreffende foto's waren/zijn afkomstig o.a. van ons gezin en het vrijwilligerswerk van onze vader en moeder in de 2e wereldoorlog en van beschadigde negatieven afkomstig. Toch een mooi boek geworden door vakmanschap.

Beschrijf hier uw ervaring

Het is altijd moeilijk om beloftes na te komen zoals aangegeven in reklames of anderszins.. Dit bedrijf doet het schijnbaar moeiteloos. Ik kreeg een prachtig mooi fotoboek geleverd . Op de... Het is altijd moeilijk om beloftes na te komen zoals aangegeven in reklames of anderszins.. Dit bedrijf doet het schijnbaar moeiteloos. Ik kreeg een prachtig mooi fotoboek geleverd . Op de afgesproken tijd en in de afgesproken lay out zoals door mij bij het maken werd betracht. Foto's werden gecorrigeerd op grootte en plaatsingsmogelijkheid door het bedrijf. naar volle tevredenheid.Bij hoge uitzondering kreeg ik zelfs de korting die bij een eerste bezoek wordt toegekend maar de daarbij horende code was door mij over het hoofd gezien. Door het bedrijf teuggestort. Let dus op bij het eerste bezoek.

Rozemieke De Cock

Zeer goed! Mooie printkwaliteit, goede klantenservice (direct antwoord op de vragen en steeds bereid om verder te helpen)

Adriaan Ernsten

Snelle en goede service

okkofoto

Goede prints, sterke nacontrole, mogelijkheid voor overleg o.b.v. klantwensen.

Beschrijf hier uw ervaring

Het meedenken en de serviceverlening is erg goed

Gerhardus

Mooi uitgevoerd stevig fotoboek, bij problemen wordt je snel geholpen

Prima en perfect

Uitstekend.

Beschrijf hier uw ervaring

Uitstekend, snelle levering met uitstekend resultaat.

De kwaliteit van het geleverde product bevalt mij

nelly in 't hout

Prachtige fotoboeken van prima kwaliteit!

Beschrijf hier uw ervaring

het is altijd goed en op tijd en als ik iets niet weet krijg ik altijd antwoord en word geholpen!!