Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van het boek en papier. We hebben het XL losbladig boek gemaakt en besteld. We hebben om prijstechnische reden geen extra coating besteld, niet als mat en... Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van het boek en papier. We hebben het XL losbladig boek gemaakt en besteld. We hebben om prijstechnische reden geen extra coating besteld, niet als mat en niet als glans. We hebben al eerder dit formaat boek besteld en zonder coating blijven foto's ook mooi. Alleen hele vette vingers ga je zien op een donkere achtergrond maar zijn er met een schone zachte doek ook direct weer af te vegen. De kleuren zijn mooi levendig, het boek wordt een heeeeeeel klein beetje donkerder gedrukt, maar dat vinden wij juist wel mooi. Wat wel jammer is dat de keuze uit achtergronden wel heel groot is, maar totaal niet onze stijl. Dat betekent dat we vaak met achtergrondkleuren en eigen foto's ( of gedeelten ervan) als achtergrond werken. Tijdens het fotograferen houden we daar al rekening mee en dat is ook weer leuk.

Ans van der Bijl - de Haan

Ik heb inmiddels meerdere fotoboeken besteld en naar tevredenheid ontvangen. De helpdesk heeft mij ook goed geholpen bij een eerder probleem.

Wat ik mis is de spellingscontrole bij de...

Wat ik mis is de spellingscontrole bij de tekstvakken.

W. Sikkema

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

riniekerklaan

Mooie boeken, goede service.

Al jaren trouwe klant. Kwaliteit is goed. Prijs zou lager mogen. Servicedesk weinig nodig gehad, maar als ik ze nodig had, goede ervaringen.

Beschrijf hier uw ervaring

Zie boven, een tip, voorheen als je op het tekst blok klikte werd het groter en kon je het beter lezen of corrigeren, dat mis ik in de huidige versie.

Ik heb inmiddels meerdere fotoboeken laten maken.

Beschrijf hier uw ervaring

In het algemeen een prachtig resultaat. De laatste keer heb ik 3 fotoboeken achter elkaar besteld, die tegelijkertijd werden bezorgd. Ik vond het wel jammer dat je wel voor alledrie bezorgkosten... In het algemeen een prachtig resultaat. De laatste keer heb ik 3 fotoboeken achter elkaar besteld, die tegelijkertijd werden bezorgd. Ik vond het wel jammer dat je wel voor alledrie bezorgkosten moet betalen. Misschien een idee om de mogelijkheid te geven dat dit boven een bepaald bedrag niet meer hoeft.

Paula Plas

Ben zeer tevreden over alle diensten en de service is top.
Ben al vanaf het eerste uur klant en blijf dat ook.

Lameijer

Uitstekend!!

Lameijer

Uitstekend!!

Duidelijk programma, goede kwaliteit van de boeken.